Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Δεν εντυπωσίασε η ΑΕ Κως»

«Δεν εντυπωσίασε η ΑΕ Κως»

0
xarikiopoulos_sifis
Dodekanisos
Αν και πολλοί πιστεύουν πως το φετινό πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας Δωδεκανήσου, είναι ένα από τα καλύτερα των τελευταίων ετών, κάποιοι έχουν διαφορετική άποψη και δεν διστάζουν να την εκφράσουν και δημόσια. Ένας από αυτούς, είναι και ο Σήφης ο Χαρικιόπουλος ο έμπειρος αμυντικός του Φοίβου Κρεμαστής που μίλησε στο www.news12.gr για την φετινή χρονιά.
-Σήφη, πως είδες το φετινό πρωτάθλημα;
«Πιστεύω ότι δεν ήταν το καλύτερο που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια. Υπήρχαν τρεις – τέσσερις καλές ομάδες και μετά ήταν το χάος. Από την 4η έως την 12η θέση όλες οι ομάδες «έβραζαν» στο ίδιο καζάνι. Όποια ήταν σε καλύτερη ημέρα νικούσε. Γενικός, δεν υπήρχε η ομάδα φόβητρο.»
-Ποια είναι η γνώμη σου για την Αθλητική Ένωση της Κω;
«Δεν πιστεύω ότι η Αθλητική Ένωση της Κω ήταν και τίποτα το φοβερά ιδιαίτερο. Από την άλλη πλευρά, ο ΑΟ Δικαίου είχε πολύ καλές μονάδες όχι όμως και σύνολο. Κατά την γνώμη μου, θα έπρεπε να πάρει τη νίκη στα Μαριτσά. Έπρεπε να μπορεί να «καθαρίσει» το παιχνίδι ακόμα και από το πρώτο ημίχρονο.»
-Τι πιστεύεις ότι φταίει στο Δίκαιο και για μια ακόμα χρονιά, είναι πολύ πιθανό να χάσει τον τίτλο;
«Ο ΑΟ Δικαίου ούτε και πέρσι αλλά ούτε και φέτος μπόρεσε να κάνει την διαφορά. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει. Με τέτοιους ποδοσφαιριστές θα έπρεπε να μπορεί να κάνει την μεγάλη διαφορά.»
-Πως είδες τον φετινό Φοίβο Κρεμαστής;
«Από τον Φοίβο δεν είμαι ικανοποιημένος. Έγιναν ορισμένα διοικητικά λαθάκια. Κάποιοι παίκτες έμειναν απλήρωτοι ενώ κάποιοι άλλοι πληρώθηκαν κανονικά, με αποτέλεσμα να χαλάσει το κλίμα στα αποδυτήρια. Πιστεύω ότι αν δεν ήταν ο Γιώργος ο Σάββενας, ο Φοίβος θα είχε υποβιβαστεί. Όταν ανέλαβε την θέση του προπονητή, γνωρίζαμε ποιοι ήταν αυτοί που πληρώθηκαν και πως οι υπόλοιποι θα έπαιζαν για την φανέλα καθώς δεν υπήρχαν άλλα χρήματα. Εγώ ήμουν ένας από αυτούς. Ο Γιώργος μπόρεσε να κρατήσει τα αποδυτήρια.»
-Τι σκέφτεσαι να κάνεις, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου;
«Θέλω να γυρίσω στην ομάδα του χωριού μου, τον Εθνικό Αρχίπολης. Έχουμε μιλήσει και είμαστε θετικοί και οι δυο. Πιστεύω ότι κατά 90% θα γυρίσω. Είμαι 33 ετών και θέλω να κλείσω την καριέρα μου στο χωριό μου παίζοντας ακόμα δυο χρόνια μπάλα.»
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments