Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Εξακολουθεί να ελπίζει

Εξακολουθεί να ελπίζει

0
1
Dodekanisos
Η Α.Ε Κως όπως φαίνεται θα διεκδικήσει μέχρι τέλους τις πιθανότητες που έχει για να κατακτήσει τον τίτλο.Σήμερα κατάφερε με μια “γκολάρα” του Αγγελόπουλου στο 69ο λεπτό να κάμψει την αντίσταση της Αναγέννησης Ιαλυσού στο ματς που έγινε στο Νέο στάδιο Ανταγόρα. Η Αναγέννηση Ιαλυσού ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο τέρμα στις ευκαιρίες που είχε και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.
Στο δεύτερο μέρος οι “βυσσινί” που είχαν να αντιμετωπίσαν και τους τραυματισμούς των Μπαρτσελό,Φυτά και Αγγελόπουλο που έσφιξαν τα δόντια και αγωνίστηκαν,ανέβασαν την απόδοση τους και το γκολ της νίκης ήρθε τελικά στο 69ο λεπτό.
Το φιλμ του αγώνα:
1′ Μακρινή εκτέλεση φάουλ από τον Παφιάκη,η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Τσαραπατσάνη.
8′ Μακρινό σουτ του Σταυλά,μπλόκαρε σταθερά ο Τσαραπατσάνης.
15′ Σουτ του Μπαρτσελό,μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Ζουρδής.
21′ Εκτέλεση φάουλ από τον Μπαρτσελό,ο Μάμμης έπιασε τη κεφαλιά,η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Ζουρδή.
23′ Κάθετη του Κρομύδα στον Παφιάκη που προσπάθησε να περάσει τη μπάλα πάνω από τον Τσαραπατσάνη,με τον τερματοφύλακα της Α.Ε Κω να μπλοκάρει σταθερά.
28′ Ο Στεργιόπουλος βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Τσαραπατσάνη αλλά το σουτ του πέρασε άουτ.
30′ Μακρινό σουτ του Μπαρτσελό,πέρασε ψηλά άουτ.
32′ Κάθετη του Σταυλά στον Παφιάκη που είδε τον Τσαραπατσάνη αρκετά έξω από την εστία του αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.
37′ Εκτέλεση φάουλ από τον Μάμμη,απομάκρυναν οι αμυντικοί της Αναγέννησης,η μπάλα κατέληξε στον Πη αλλά το σουτ του πέρασε άουτ.
45′ Δυνατό σουτ του Σάλιβαν πάνω από τα δοκάρια του Τσαραπατσάνη.
47′ Ωραία ατομική ενέργεια από τον Παφιάκη,πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του ,έκοψε τη μπάλα στο σημείο του πέναλτι,με τον Ζαμάγια να διώχνει πριν γίνουν απειλητικοί οι επιθετικοί της Αναγέννησης.
53′ Ωραία ατομική ενέργεια από τον Λουκίσσα,ο οποίος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά με τον Παφιάκη να κάνει το σουτ στη κίνηση και τη μπάλα να κοντράρει στους αμυντικούς της Α.Ε Κω.
55′ Εκτέλεση φάουλ από τον Αγγελόπουλο,πάνω από τα δοκάρια του Ζουρδή.
64′ Δυνατό σουτ του Φυτά,απέκρουσε με δυσκολία σε κόρνερ ο Ζουρδής.
66′ Μακρινό σουτ του Φυτά,λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ζουρδή.
69′ ΓΚΟΛ!! Δυνατό σουτ του Αγγελόπουλου από τα όρια της περιοχής,η μπάλα αφού βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι κατέληξε στα δίχτυα του Ζουρδή για το 1-0.
78′ Σέντρα του Παφιάκη από αριστερά,η μπάλα κατέληξε στον Σταυλά το σουτ του οποίου από πλάγια θέση απέκρουσε ο Τσαραπατσάνης.
80′ Αναγκαστική αλλάγη στη θέση του Μπαρτσελό-Καραγιαννάκης.
91′ Ο Αγγελόπουλος πήρε τη μπάλα από το κέντρο,έκανε το μακρινό σουτ με τη μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι.
Καλύτεροι απ’τους γηπεδούχους οι Αγγελόπουλος,Μαριάς και Μάμμης ενώ απ’την Αναγέννηση προσπάθησαν οι Παφιάκης,Σταυλάς και Λουκίσσας.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Κακάνη,Γεωργιόπουλου,Πλάτση.
Διαιτητές: Κακάνης,Γεωργιόπουλος,Πλάτσης.
Α.Ε Κως: Τσαραπατσάνης, Νυστάζος, Μαριάς, Ζαμάγιας, Δραμουντανής, Αγγελόπουλος, Φυτάς, Πλατέλλας (46′ Μαργαρίτης), Πης, Μπαρτσελό, Μάμμης.
Αναγέννηση Ιάλυσος: Ζουρδής, Μαλλιάκας, Χατζησουλειμάν (83′ Σαχίνης), Σταυλάς, Πιτσουρδάκης, Κρομύδας, Παφιάκης, Μπιγγό, Λουκίσσας (83′ Στραβογιάννης), Σάλιβαν, Στεργιόπουλος (89′ Κουλουμπράκης)

πηγή:΅www.giafkasports.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments