Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Οι αγώνες της Τελχινίδας

Οι αγώνες της Τελχινίδας

0
Dodekanisos

Σε τρεις αγώνες αγωνίστηκαν το περασμένο τριήμερο οι παγκορασίδες της Τελχινίδας.

Την Παρασκευή, η Τελχινίς Β ταξίδεψε στην Κω για να αντιμετωπίσει τον ΑΟ Αθλοπαιδιών και δύο εικοσιτετράωρα αργότερα βρέθηκε στην Κρεμαστή, απέναντι στον Φοίνικα ενώ την Κυριακή το μεσημέρι στο Βενετόκλειο η Τελχινίς Α φιλοξένησε τις Αθλοπαιδιές Κω.

Παγκορασίδες: ΑΟ Αθλοπαιδιών – Τελχινίς (Β) 3-2 σετ 

Μετά από ένα ματς θρίλερ, το οποίο τελείωσε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (29/4), οι παγκορασίδες του ΑΟ Αθλοπαιδιών νίκησαν εντός έδρας, στο τάι μπρέικ, τη Β΄ ομάδα της Τελχινίδας.

Στο 1ο σετ οι γηπεδούχες, αν και βρέθηκαν πίσω με 13-20 κατάφεραν και πήραν τελικά το σετ με 25-22. Οι Ροδίτισσες αντέδρασαν και έκαναν το 1-1 κερδίζοντας το επόμενο με 14-25 αφού μάλιστα προηγήθηκαν με 0-15. Στη συνέχεια οι μικρές της Τελχινίδας αφού έχασαν  το 3ο σετ με 25-17 πήραν το επόμενο με 19-25.

Στο καθοριστικό 5ο σετ  οι Αθλοπαιδιές ήταν καλύτερες και επικράτησαν με 15-5.

ΑΟ Αθλοπαιδιών – ΡΣΦΠ Τελχινίς (Β) 3-2 σετ σε 77΄(25-22 σε 22΄, 14-25 σε 20΄, 25-17 σε 17΄, 19-25 σε 22΄και 15-05 σε 16΄)

ΑΟ Αθλοπαιδιές: (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) Ιωάννα Θυμνιου, Αλίκη Κατσέλη, Άννα Πατέρα, Ειρήνη Γέροντα, Μαριάνθη Χλαπάνη, Γεωργία Βερόπουλου, Φρ. Χατζηπαυλή, Κατερίνα Ματσούρη, Ηλιάνα Μισιρη, Αγγελική Θεοδωρέλου, Δήμητρα Αϊβαλιώτη, Θάλεια Γεωργίου και Βασιλική Γιαννακου.

Τελχινίς (Β): (Κατερίνα Χειμωνέττου) Αλέξια Γκιάτα, Σταματίνα Γκιζέτη, Νικολέτα Γκίκα, Ραφαέλα Ζωγράφη, Κάλλια Θαρρενάκη, Σταυρούλα Καλιόζη, Ελένη Μαστόρου, Κατερίνα Μαχραμά και Χριστίνα Παρασκευά

Τον αγώνα διαιτήτευσαν ο Νίκος Χατζησταυρίδης και η Καλλιόπη – Μαρία Πόγκα.

Παγκορασίδες: Τελχινίς (Α) – ΑΟ Αθλοπαιδιών 3-0 σετ 

Συνέχισε με νίκη η Α΄ ομάδα παγκορασίδων της Τελχινίδας αφού επικράτησε στο Βενετόκλειο του ΑΟ Αθλοπαιδιών με 3-0 σετ. Ήταν η 7η νίκη σε 7 αγώνες για τις αθλήτριες της Τελχινίδας που με όπλο το αποτελεσματικό σερβίς δε δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση του αντιπάλου τους.

ΡΣΦΠ Τελχινίς (Α) – ΑΟ Αθλοπαιδιών 3-0 σετ σε 74΄(25-15 σε 22΄, 25-22 σε 25΄και 25-15 σε 27΄)

Τελχινίς (Α): (Νίκος Τσιντομηνάς) Ειρήνη Γεράκη, Μιχαηλία Λαζαρίδου, Άντα Φωτεινού, Αριέτα Τερζίου, Μελίνα Τερζή, Εύη Μανωλάκη, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Αλεξάνδρα Περγκιόκα και Πάολα Σουσάρι.

ΑΟ Αθλοπαιδιές: (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) Γεωργία Βερόπουλου, Φρ. Χατζηπαυλή, Κατερίνα Ματσούρη, Ηλιάνα Μισιρη, Αγγελική Θεοδωρέλου, Δήμητρα Αϊβαλιώτη, Θάλεια Γεωργίου και Βασιλική Γιαννακου.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν η Νικολέττα Κρίτσα και η Φωτούλα Δοντά.

Παγκορασίδες: Φοίνικας – Τελχινίς (Β) 3-2 σετ 

Άλλο ένα ματς για τις παγκορασίδες Τελχινίς (Β) κρίθηκε στο τάι μπρέικ. Είναι η 3η φορά που οι μικρές της Τελχινίδας φτάνουν στο 5ο σετ αλλά και τις τρεις φορές δεν κατάφεραν να κερδίσουν.

Αυτή τη φορά αντιμετώπισαν στο κλειστό της Κρεμαστής τον Φοίνικα Παραδεισίου, σ’ ένα ματς που

χρειάστηκαν 102΄για να βγει ο νικητής.

Ο Φοίνικας πήρε σχετικά εύκολα  το 1ο και 3ο σετ ενώ η Τελχινίδα κατέκτησε το 2ο και το 4ο.

Στο 5ο σετ η παραδεισιώτικη ομάδα ήταν πιο αποτελεσματική, προηγήθηκε γρήγορα και πήρε το σετ με 15-7 και τη νίκη με 3-2 σετ.

ΑΕΣΠ Φοίνικας – ΡΣΦΠ Τελχινίς 3-2 σετ σε 102΄(25-16 σε 21΄,14-25 σε 21΄,25-18 σε 20΄,20-25 σε 30΄και 15-07 σε 10΄)

Φοίνικας: (Νίκος Αντωνιάδης, Γιάννης Παππάς) Ραφαέλα Κουκιά, Β. Μπαλάκη, Μυρτώ Μαμαλίγκα, Κουκιά Καθολική, Μαρία Παντίδου, Καλλιόπη Κουκιά, Σοφία Στρατάκη, Δέσποινα Κουκιά, Χριστίνα Κονδύλη, Μαρία Αποστολία Κορμπα και Ειρήνη Αρχαγγελίτη.

Τελχινίς (Β): (Κατερίνα Χειμωνέττου) Αλέξια Γκιάτα, Σταματίνα Γκιζέτη, Νικολέτα Γκίκα, Ραφαέλα Ζωγράφη, Κάλλια Θαρρενάκη, Σταυρούλα Καλιόζη, Ελένη Μαστόρου, Κατερίνα Μαχραμά, Νοέμη Ντούσκου  και Χριστίνα Παρασκευά

Τον αγώνα διαιτήτευσαν η Μαίρη Παπαδούλη και η Ανθούλα Δόση.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments