Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πολύστρατος: Συγχαρητήρια και …βολές!

Πολύστρατος: Συγχαρητήρια και …βολές!

0
Dodekanisos

Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα Καλυθιών αλλά και βολές προς τον Σπύρο Κόκκινο εξαπέλυσε ο Πολύστρατος Λαέρμων λίγο μετά το τέλος του σημερινού αγώνα (4 – 1) για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα ακόλουθα:

«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα Καλυθιών και καλή πορεία στην Α’ Κατηγορία.
Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία τους παράγοντες του Απόλλωνα και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Μανώλη Συμιακό. Πραγματικά ήταν κύριοι απέναντι μας ακόμα και όταν ισοφαρίσαμε. Συγχαρητήρια επίσης στο διαιτητικό τρίο που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Ήταν κύριοι και αντάξιοι ενός τέτοιου παιχνιδιού. Ακόμα και το πέναλτι που δικαιούμασταν το πήραμε όπως και ο Απόλλωνας πήρε αυτά που δικαιούνταν.
Λυπούμαστε όμως πολύ, που η ΕΠΣΔ απαρτίζεται από άτομα σαν τον Σπύρο Κόκκινο.
Ήρθε και μας έκανε στο ημίχρονο επίθεση ότι πρέπει να ντρεπόμαστε που πήγαμε να παίξουμε το παιχνίδι στα ίσα και ότι είμαστε πουλημένοι. Στο τέλος του αγώνα έκανε προσωπική επίθεση στον πρόεδρο του συλλόγου μας ότι θα έπρεπε να ντρεπόμαστε που πήγαμε να παίξουμε το παιχνίδια στα ίσα. Λυπούμαστε που μας διοικούν τέτοιοι άνθρωποι. Επίσης να προσθέσουμε ότι έχουμε τρεις ημέρες που παρακαλάμε την ΕΠΣΔ να ορίσει το παιχνίδι τουλάχιστον μια ώρα αργότερα γιατί είναι εργάσιμη ημέρα και δεν έχουμε την πολυτέλεια με τους ποδοσφαιριστές που δουλεύουν. Ο τελευταίος παίκτης μας ήρθε στο γήπεδο στις 4 παρά πέντε.  Δυστυχώς ούτε και αυτό έγινε δεκτό. Δεν θα άλλαζε κάτι βέβαια, απλά θέλαμε μια εξυπηρέτηση».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments