Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πρωταθλήτρια η Α.Ε. Κατταβιάς!

Πρωταθλήτρια η Α.Ε. Κατταβιάς!

0
kattavia endekada
Dodekanisos

Την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία πανηγύρισε η Α.Ε. Κατταβιάς η οποία και μαθηματικά τερμάτισε στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας.

Η νίκη με 3-0 επί της Χάλκης επικύρωσε και μαθηματικά την επιστροφή της ΑΕ Κατταβιάς στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας. Οι «κιτρινόμαυροι» μια αγωνιστική πριν το τέλος εξασφάλισαν την κατάκτηση του τίτλου στον Α’ όμιλο και τα πανηγύρια ξεκίνησαν στο στρατόπεδο» της ομάδας αφού η ανανέωση που έγινε φέτος τόσο σε επίπεδο ρόστερ όσο και διοίκησης καρποφόρησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Να σημειωθεί ότι στην ανάπαυλα του ημιχρόνου η διοίκηση της ΑΕ Κατταβιάς παρέδωσε τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του αείμνηστου Σταύρου Ηρακλείδη.

Στα καθαρά αγωνιστικά οι Κατταβενοί γνωρίζοντας ότι χρειάζονται μόλις ένα βαθμό για την κατάκτηση της πρωτιάς αγωνιστήκαν παθιασμένα ώστε να μην αφήσουν κανέναν περιθώριο στη Χάλκη για να τους απειλήσει. Έτσι από τα πρώτα κιόλας λεπτά η ομάδα του Μανώλη Φραντζή πίεσε ψηλά τον Ακουσίλαο0 χάνοντας αρκετές ευκαιρίες ιδιαίτερα με τους Κουλιμπαλί και Μήτρου ενώ πιο σημαντική φάση ήταν ένα δοκάρι σε σουτ του Δράκου στο 30’.

Το ημίχρονο τελείωσε χωρίς σκορ κάτι που όμως θα άλλαζε στην επανάληψη.

Η Κατταβιά μπήκε και πάλι ορεξάτη και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 48’ όταν ο Νασόπουλος εκτέλεσε κόρνερ και ο Κουλιμπαλί πηδώντας ψηλότερα από όλους έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα (1-0).

Δύο λεπτά μετά (50’) και πάλι από εκτέλεση κόρνερ του Νασόπουλου ο Δράκος πήρε μια πρώτη κεφαλιά και ο Μήτρου με νέα κεφαλιά νίκησε για δεύτερη φορά τον τερματοφύλακα της Χάλκης Παπαθεοδώρου «γράφοντας» το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 54’ με τη φάση να ξεκινάει και πάλι από τα πόδια του Νασόπουλου που με κάθετη βρήκε τον Μήτρου και αυτός με πλασέ «έγραψε» το 3-0 για την ομάδα του «σφραγίζοντας» ουσιαστικά τη νίκη. Στα τελευταία λεπτά και οι δύο ομάδες χαλάρωσαν και έτσι το σκορ δεν άλλαξε. Στα αποδυτήρια της Κατταβιάς στήθηκε «γλέντι» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή της ομάδας στην Α’ κατηγορία μετά από αρκετά χρόνια.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Πατσόπουλος, Ράδος και Λαζός.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Α.Ε. ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Κνιφάτι, Κουμπιάδης, Ανανιάδης, Στεφανάκης, Μαίλης, Σαλαμαστράκης (76’ Τσίρκος), Μαριεττάκης (76’ Αυγέρης), Κουλιμπαλί, Δράκος, Νασόπουλος, Μήτρου (60’ Τσακμακίδης)

ΧΑΛΚΗ: Παπαθεοδώρου, Τσιπώνης, Φέρο, Κυπραίος, Μουστούκης (60’ Καραμπάσης), Αράπης, Μπιζάτης, Καβουκλής, Δραμη, Φλάγκος (63’ Γεωργίου), Παπανικολάου

Αφιερωμένο στη μνήμη του Ηρακλείδη!
Η ομάδα της ΑΕ Κατταβιάς δεν ξεχνάει τον Σταύρο Ηρακλείδη! Θέλει να αφιερώσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή της στην Α’ Κατηγορία, στη μνήμη του πρώην αθλητικού συντάκτη αλλά και πρώην προέδρου του συλλόγου. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΑΣ Χάλκης δόθηκε μια αναμνηστική πλακέτα στην κόρη του.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments