Αρχική Φωτογραφικά Άλμπουμ Παιδικό: Ιππότες – Ορφέας (pics)

Παιδικό: Ιππότες – Ορφέας (pics)

0
DSC01106
Dodekanisos

Μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, οι Ιππότες επικράτησαν με 4 – 3 του Ορφέα έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Θύμιο που πέτυχε χατ τρικ.
Το σκορ άνοιξαν οι «κόκκινοι» του Ορφέα με γκολ του Παρ. Διακογιάννη στο 9′ (0 – 1). Στο 16′ όμως ο Θύμιος ισοφάρισε σε 1 – 1 και στο 23′ ο Φερχάτι έδωσε το προβάδισμα στους Ιππότες (2 – 1). Στο 45′ ο Παρ. Διακογιάννης έκανε το 2 – 2 αλλά στο 60′ ο Θύμιος έκανε το 3 – 2! Ο Διακογεωργίου ισοφάρισε στο 75′ σε 3 – 3 αλλά τελικά τη λύση την έδωσε ο Θύμιος ο οποίος με απευθείας φάουλ στο 77′ έκανε το 4 – 3.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ροδίτης
Οι συνθέσεις είναι οι ακόλουθες:
ΙΠΠΟΤΕΣ: Σπίνου, Χαρτοφύλλης, Μπέλλος, Βασιλείου, Θύμιος, Baci, Spahilari, Di Nuno, Φερχάτι, Αντωνάς, Βασιλείου (Έπαιξαν και οι Μάκρα και Βυζεντίνης)
ΟΡΦΕΑΣ: Διακογιάννης, Παν. Μορφωπός, Πέτρος Σπυρίδης, Σοφιανόπουλος, Παν. Διακογιάννης, Διακογεωργίου, Λύτος, Παν. Σπυρίδης, Αγ. Διακογιάννης, Κουτσούκος, Γιώργος Μορφω-πός. Έπαιξε και ο Κουτσούκος.

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2016_2017/varius/paidiko_protathlima/ippotes_orfeas] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments