Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Επιστρέφει ο Πάττας, αμφίβολος ο Βακιάνης!

Επιστρέφει ο Πάττας, αμφίβολος ο Βακιάνης!

0
vakianis-pattas
Dodekanisos

Με τον Τηλέμαχο Πάττα να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τη μέση του και να βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του προπονητή του Σαββα Σταυρίδη, συνεχίζεται η προετοιμασία του Αστέρα Μασσάρων ενόψει του δύσκολου Σαββατιάτικου αγώνα με τον Ποσειδώνα στα Μάσαρι (14:45). Αντίθετα αμφίβολος για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θεωρείται ο Βαγγέλης Βακιάνης ο οποίος ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο δάκτυλο και η συμμετοχή του στο ματς θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή.
Στην σημερινή προπόνηση το μεγάλο βάρος θα πέσει στο κομμάτι της τακτικής με κάποια παιχνίδια κατοχής και στο πως θα αντιμετωπίσουν οι «κυανόλευκοι» τους Καρπάθιους στο ματς της 9ης αγωνιστικής. Η προετοιμασία θα τελειώσει αύριο Πέμπτη και πάλι με προπόνηση την οποία οι ποδοσφαιριστές πέραν της τακτικής θα δουλέψουν και στα τελειώματα των φάσεων.
Μπαίνει σε 2 εβδομάδες ο Χατζημανώλης
Στο στάδιο της ενδυνάμωσης βρίσκεται ο Αποστόλης Χατζημανώλης. Ο νεαρός μέσος που υποβλήθηκε σε επέμβαση χιαστών πριν από μερικούς μήνες έχει κάνει την αποθεραπεία του και σε 2 εβδομάδες θα ξεκινήσει να τρέχει μπαίνοντας έτσι στο τελευταίο κομμάτι της ενδυνάμωσης πριν την επιστροφή του και πάλι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments