Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Νικηφόρο ξεκίνημα για Ευκλή!

Νικηφόρο ξεκίνημα για Ευκλή!

0
euklis aderfosini
Dodekanisos

Με νίκη ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου ο Ευκλής Σορωνής αφού επικράτησε με 2-0 της Αδερφοσύνης εντός έδρας.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο ματς χάνοντας πολύ μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 10΄ όταν ο Γεωργαντάς μετά από ωραία προσπάθεια από τα αριστερά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Στα επόμενα λεπτά οι «πράσινοι» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 41΄ έφθασαν στο γκολ με την κοντινή κεφαλιά του Γεωργαντά.
Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε, με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή της μπάλας και με κάποιες πλαγιοκοπήσεις να προσπαθούν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι με ορισμένες βαθιές μπαλιές προς τους Παπαχριστοδούλου και Παπαδόπουλου θέλησαν να απειλήσουν την εστία του Σαμολαδά. Στο 53΄ ο Μπερετούλης εκτέλεσε φάουλ σημαδεύοντας το αριστερό δοκάρι. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Γεωργαντάς με ένα πανέμορφο σουτ. Να σημειωθεί ότι οι νικητές τελείωσαν με 10 ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Μαντικού με απευθείας κόκκινη.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Σπάρταλης ( Τσέτσος, Δημητριάδης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΥΚΛΗΣ: Σαμολαδάς, Καλλιώρας, Λαθούρης (65’ Μαντικός), Χατζηκυριάκος, Μακαρούνας Μ., Λαός, Σχοινάκης, Λενιού (89’ Καραμανώλης), Μπερετούλης, Γεωργαντάς, Παυλίδης (46’ Σιαναβέλης)
ΑΔΕΡΦΟΣΥΝΗ: Παπαδόπουλος Μ., Ζαμαντάκης Σ., Ζαμαντάκης Μ., Λιούρας, Χατζη Ομέρ Χ., Παπαδόπουλος Μ.Ε.(65’ Παπανικολάου), Παπαδόπουλος Κ., Αποστόλου, Καιμακτζή (46’ Χρυσοχός), Γεωργαλλής Σ., Παπαχριστοδούλου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments