Η γυναικεία ομάδα του Ιάλυσου συνεχίζει τον σχεδιασμό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο, διατηρώντας στο ρόστερ της τη Χρύσα Λάσκου.
Η έμπειρη αριστερή μπακ θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα των «ερυθροκίτρινων», συμπληρώνοντας τέσσερα χρόνια παρουσίας στην ομάδα. Με τις παραστάσεις και τη σταθερότητά της, αποτελεί μια σημαντική λύση για την αμυντική γραμμή του Ιάλυσου.
Στην ποδοσφαιρική της διαδρομή έχει αγωνιστεί στις Αμαζόνες Τρικάλων, στα Τρίκαλα FC, στον Α.Σ. Καρδίτσας, στη βουλγαρική Lokomotiv Plovdiv και στην Α.Ε. Λάρισας, με συμμετοχές από τη Γ’ έως και την Α’ Εθνική κατηγορία.
Η ανανέωση της συνεργασίας με τη Χρύσα Λάσκου δίνει συνέχεια σε μια δοκιμασμένη επιλογή για τον Ιάλυσο, που θέλει να παρουσιαστεί ακόμη πιο ανταγωνιστικός στη νέα σεζόν.

















