Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Κοιτάμε μπροστά!»

«Κοιτάμε μπροστά!»

0
stavrianos3
Dodekanisos

Την άποψη πως ο Άρης Αρχαγγέλου θα κοιτάξει μπροστά και θα προσπαθήσει να ανασυνταχθεί ύστερα από την ήττα που υπέστη στην Κω από το Αντίμαχο (4-1) εξέφρασε μέσω του news12 ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Σταυριανός. Ο νεαρός τεχνικός υποστήριξε μεταξύ άλλων πως οι παίκτες του επηρεάστηκαν και από τα διαιτητικά λάθη που έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είχαμε ένα καλό ξεκίνημα στο ματς . Πιστεύω πως ο αντίπαλος ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ από μια κακή εκτίμηση του διαιτητή στη φάση που υπέδειξε το πέναλτι για τον Αντίμαχο. Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν υπήρχε πέναλτι στη συγκεκριμένη φάση. Από εκείνο το σημείο θεωρώ πως η ομάδα μου αποσυντονίστηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε και πάλι δυνατά ωστόσο στη συνέχεια δεχτήκαμε το δεύτερο τέρμα. Στα επόμενα λεπτά φτάσαμε στη μείωση του σκορ όμως μετά δεν βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο από το ματς με αποτέλεσμα να υποστούμε την ήττα.
Αυτή την εβδομάδα έχουμε ρεπό και θα προσπαθήσουμε με τα παιδιά να κοιτάξουμε μπροστά και να ανασυνταχθούμε, θα δουλέψουμε επάνω στις αδυναμίες ενόψει και του παιχνιδιού με το Ποσειδώνα Καρπάθου εκτός έδρας».
Όσον αφορά την προπόνηση της ομάδας θα διεξαχθεί σήμερα στο γήπεδο του Αρχαγγέλου ενώ ο Γιώργος Σταυριανός θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές καθώς δεν αντιμετωπίζει κάποιος παίκτης πρόβλημα τραυματισμού.

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments