Πέντε φιλικά τεστ με νίκες για Ιάλυσο, Ευκλή, Πάνθηρες και Ηρακλή

Πλούσιο ήταν το σημερινό πρόγραμμα των φιλικών αγώνων στα γήπεδα της Ρόδου, με πέντε αναμετρήσεις στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ομάδων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στον Άρη Αρχαγγέλου στο «Οικονομίδειο», ενώ στο δημοτικό στάδιο Ρόδου, η Ρόδος και ο Απόλλων Καλυθιών αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1. Για τον Απόλλωνα αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια.

Νικηφόρα συνέχισαν επίσης ο Ευκλής Σορωνής, που επικράτησε με 2-0 του Κλεάνθη Παραδεισίου, οι Πάνθηρες Ρόδου που κέρδισαν με 1-0 τον Ατρόμητο Διμυλιάς, καθώς και ο Ηρακλής Μαριτσών, ο οποίος επιβλήθηκε με 2-0 του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος Β’.

Τα σημερινά αποτελέσματα:

  • Γ.Α.Σ. Ιάλυσος – Άρης Αρχαγγέλου 1-0
  • Πάνθηρες Ρόδου – Ατρόμητος Διμυλιάς 1-0
  • Ευκλής Σορωνής – Κλεάνθης Παραδεισίου 2-0
  • Ρόδος – Απόλλων Καλυθιών 1-1
  • Ηρακλής Μαριτσών – Γ.Α.Σ. Ιάλυσος Β’ 2-0

Στη φωτογραφία φάση από το παιχνίδι της Ρόδου με τον Απόλλωνα Καλυθιών. Η φωτογραφία είναι από την επίσημη σελίδα του Απόλλωνα Καλυθιών στο facebook. Δείτε πιο κάτω και άλλες στιγμές από τον αγώνα:

Προηγούμενο

Μοναδικά ιστορικά τεκμήρια στο φως μέσα από το νέο βιβλίο για τον Γαβριήλ Μίσιο

Επόμενο

Αθλήτριες των εθνικών ομάδων Δανίας και Ισραήλ προπονούνται στον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης

Γράψτε απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *