Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Πολλές επιτυχίες και στα Τρίκαλα!

Πολλές επιτυχίες και στα Τρίκαλα!

0
evdoamos arthlitries
Dodekanisos

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η αθλήτρια του Εύδαμου Κω Καλλιόπη Κουλιά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Παίδων Κορασίδων που πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα. Κατέκτησε μια δεύτερη και μια τρίτη θέση στα αγωνίσματα των 400μ. και των 200μ αντίστοιχα. Παράλληλα κέρδισε πανάξια και μια θέση στην Εθνική μας ομάδα. Σπουδαίες επιδόσεις έκαναν και οι Θεόδωρος Γιαννόπουλος και Κατερίνα Τρουμούχη με πλασάρισμα στην πρώτη δεκάδα για τα αγωνίσματα 400μ και 200μ, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Με ανακοίνωση του ο σύλλογος μεταξύ άλλων αναφέρει και τα ακόλουθα:
«Η επιτυχία ανήκει σους προπονητές μας που είναι δίπλα στους αθλητές με οποιεσδήποτε συνθήκες, τους αθλητές για την προσήλωση τους ,υπερπηδώντας τις μαθητικές δυσκολίες, και φυσικά τους γονείς τους ,που μας στηρίζουν και μας εμπιστεύονται. Με μεγάλες προσδοκίες αναμένουμε τα επόμενα Πανελλήνια Πρωταθλήματα,όπου ο ΕΥΔΑΜΟΣ θα έχει όπως πάντα παρουσία ,με πολυπληθέστερη την αποστολή για το ΝΑΥΠΛΙΟ,ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α΄ στις 2 και 3 ΙΟΥΛΙΟΥ, με συνολικό αριθμό επτά αθλητών-αθλητριών.
Ο Γ.Σ. ΕΥΔΑΜΟΣ με συνέπεια σοβαρότητα, και συνεχή προσπάθεια, θα συνεχίσει,να αναδεικνύει τα οφέλη του κλασσικού αθλητισμού στο νησί μας, και να εμπλουτίζει τις τάξεις των τμημάτων του, με αθλητές παράγοντες ,προπονητές, και φίλους, που πιστεύουν στα υψηλά ιδανικά του».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments