5α Δωδεκανησιακά Δάφνεια: Ανοιχτή συμμετοχή για δρομείς και αθλητές στη Ρόδο

Η αντίστροφη μέτρηση για τα 5α Δωδεκανησιακά Δάφνεια έχει ξεκινήσει, με τη διοργάνωση να δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής όχι μόνο σε αθλητές συλλόγων αλλά και σε ανεξάρτητους δρομείς χωρίς δελτίο ΣΕΓΑΣ. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Δ.Α.Κ. Κορακόνερο «Καλλιπάτειρα» στη Ρόδο, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στα αγωνίσματα των 5.000 μέτρων και του βάδην.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στο πλαίσιο των 5ων Δωδεκανησιακών Δαφνείων, θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα:

• 5000μ Ανδρών & Γυναικών
• 5000μ Βάδην Ανδρών & Γυναικών

Στα συγκεκριμένα αγωνίσματα μπορούν να συμμετάσχουν και ανεξάρτητοι δρομείς / αθλητές χωρίς δελτίο ΣΕΓΑΣ.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν υπεύθυνη δήλωση αποποίησης ευθύνης στη γραμματεία των αγώνων, προσκομίζοντας την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο επίσημο αποδεικτικό έγγραφο.

Η γραμματεία θα λειτουργεί από τις 18:00 έως τις 19:10 για τα αγωνίσματα αυτά, ώρα κατά την οποία θα ολοκληρωθούν οι εγγραφές.

Η οικονομική ενίσχυση των 5€ αφορά μέρος της κάλυψης των εξόδων διοργάνωσης, καθώς και συμμετοχή στη λαχειοφόρο αγορά της αθλητικής εκδήλωσης.

Σάββατο 30 Μαΐου 2026
Ώρα έναρξης: 19:30
Δ.Α.Κ. Κορακόνερο «Καλλιπάτειρα» – Ρόδος

Προηγούμενο

ΕΥΡΩΠΗ σε επικίνδυνη τροχιά; Ο Κέντμι προειδοποιεί για Ρωσία και πυρηνικά

Επόμενο

ΕΕ ΚΑΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ φέρνουν κρυφά ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ τρόφιμα χωρίς σήμανση;

Γράψτε απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *