Ο προπονητής του Ποσειδώνα Καρπάθου, δήλωσε στην ιστοσελίδα μας ότι “μας ενδιαφέρει να τερματίσουμε όσο δυνατόν πιο ψηλά αλλά και να το συνδυάσουμε με την συμμετοχή νέων παιδιών στην κατηγορία”.
Οι δηλώσεις του:
“Κερδίσαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, πολύ καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο, ένα παιχνίδι ισορροπημένο. Στα πρώτα 15 λεπτά θεωρώ ότι σε 2-3 καλές αντεπιθέσεις θα μπορούσε να είχε προηγηθεί ο αντίπαλος . Μετά σε όλο το πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του Κλεάνθη αλλά η καλή αμυντική λειτουργία δεν μας επέτρεψε να σκοράρουμε. Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, η αντίπαλη απείλησαν περισσότερο με επιθέσεις στην κόντρα και με στημένα. Ευτυχίσαμε να προηγηθούμε μετά από ένα κόρνερ, έβαλε γκολ ο Σόσα και διατηρήσαμε το σκορ. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των παιδιών που είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση αυτή την περίοδο.
Δίνω συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές, περιμένουμε καλύτερη συνέχεια, έχουμε αυτή την στιγμή αρκετά δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας και πρέπει να ανταποκριθούμε οπωσδήποτε στις απαιτήσεις των αγώνων αυτών. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με την παρουσία του σήμερα στήριξε την ομάδα. Εμάς μας ενδιαφέρει στην παρούσα φάση να δώσουμε ευκαιρία σε παιδιά που δεν είχαν πάρα πολύ χρόνο και αν είναι εφικτό να σταθεροποιηθούμε στον βαθμολογικό πίνακα η να ανεβούμε ψηλότερα αυτό θα είναι το καλύτερο αλλά εμάς μας ενδιαφέρει να τερματίσουμε όσο δυνατόν πιο ψηλά αλλά και να το συνδυάσουμε με την συμμετοχή νέων παιδιών στην κατηγορία”.














