Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Μεγάλη νίκη του Ιάλυσου!

Μεγάλη νίκη του Ιάλυσου!

0
ialisos eisodos3
Dodekanisos

Μεγάλη νίκη για τον Ιάλυσο! Υπέταξε στο “Οικονομίδειο” και την Τριγλία Ραφήνας με 2 – 1 και πήρε πενα σπουδαίο “τρίποντο” σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Αν και οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να πατούν καλά στον αγωνιστικό χωρο ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, τα παιδιά του Γιώργου Σάββενα είχαν τον τρόπο να φθάσουν στο “τρίποντο”!
Ο Ιάλυσος είχε να αντιμετωπίσει μια καλή ομάδα που ήταν ωραία στημένη στον αγωνιστικό χώρο και έπαιξε με πάθος “χτυπώντας” κυρίως στις αντεπιθέσεις.
Στο πρώτο ημίχρονο η υπεροχή ήταν μοιρασμένη περίπου μέχρι και τα μισά αλλά από εκεί και πέρα η Τριγλία έδειξε να ελέγχει το παιχνίδι. Ο Ιάλυσος όμως είχε και πάλι σε πολύ καλή ημέρα τον τερματοφύλακα του Κλεάνθη Παπαδόπουλο ο οποίος όποτε χρειάστηκε, ήταν σωστός και δεν επέτρεψε σε καμία περίπτωση στους αντιπάλους να σκοράρουν.
Στην επανάληψη, η Τριγλία πήρε πολλά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο μεγαλύτετο διάστημα είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως να μπορεί να δημιουργήσει τις καλές ευκαιρίες που κατάφερε να “βγάλει” στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ι΄λυσος στο διάστημα αυτό έπαιξε πολύ έξπνα με τις αντεπιθέσεις και “χτύπησε στην κατάλληλη χρονική στιγμή (εκεί που η Τριγλία ισοφάρισε και συνέχισε να είναι επιθετική αναζητώντας και ένα δεύτερο τέρμα).

Το φιλμ του αγώνα

Στο 3′ ο Βασιλείου έκανε ατομική προσπάθεια από τα αριστερά εφθασε στο ύψος της περιοχής και έκανε το σουτ αλλά ο Ππαπαδόπουλος απόκρουσε σε κόρνερ.

Ο Ιάλυσος ανοίγει το σκορ στο 4! Ο Σταυλάς έκανε σέντρα από τα δεξιά και ο Αντώνης Αθανασίου με κεφαλιά έκανε το 1 – 0.

Στο 11′ ο Σπάρταλης έκανε την κεφαλιά πάσα προς τον Α. Αθανασιου ο οποίος σούταρε από καλό σημείο αλλά άστοχα (άουτ).

Στο 14′ ο Καραδέμητρος εκτέλεσε ένα κόρνερ αό τα δεξιά, η μπάλα πήρε ύψος και χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου για να διώξουν στη συνέχεια οι αμυνόμενοι του Ιάλυσου.

Στο 32′ ο Σταυλάς βρήκε τη μπάλα μετά από κόντρα σχεδόν στο ύψος της περιοχής και έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Στο 37′ ο Τσεπας σούταρε από το ύψος της περιοχής προς τη γωνιά του Παπαδόπουλου αλλά ο τερματοφύλακας του Ιάλυσου έπεσε στην αριστερή του γωνιά και απόκρουσε σε κόρνερ.

Στην κόντρα επίθεση στο 38′ ο Ιάλυσος. Ο Αντώνης Αθανασίου έκανε θαυμάσια κάθετη μπαλιά προς τον Σπάρταλη στον κενό χώρο. Ο τερματοφύλακας της Τριγλίας βγήκε γρήγορα και του έκλεισε το οπτικό πεδίο με αποτέλεσμα ο επιθετικός του Ιάλυσου να μην μπορεί να πλασάρει όπως θα ήθελε. Καλή στιγμή για τοιν Ιάλυσο.

Στο 71′ ο Βασιλείου έκανε μια εντυπωσιακή κούρσα από τα αριστερά, σέντραρε για τον Σαγανά ο οποίος ίσως ήταν σε θέση οφσαϊντ και αυτός με ένα πλασέ πάνω στην κίνηση έκανε το 1 – 1.

Στο 80′ μετά από λάθος κεφαλιά της άμυνας της Τριγλίας, ο Παφιάκης πήρε τη μπάλα μέσα στην περιχή και με πλασέ έκανε το 2 – 1!

Μετά από ωραία αντεπίθεση στο 88′, ο Παφιάκης έδωσε ωραία τη μπάλα στον αφρούρητο Αντώνη Αθανασίου ο οποίος σπατάλησε μια πολύ σημαντική ευκαιρία πλασάρωντας από θέση τετ α τετ ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

ΙΑΛΥΣΟΣ: Παπαδόπουλος, Καμβύσης, Παπαδημήτρης, Φυλακούρης, Κοκκίνης, Π. Αθανασίου, Α. Αθανασίου (90′ Σαχίνης), Παφιάκης, Σταυλάς (62′ Μαρίνου), Ρεκλείτης, Σπάρταλης (78′ Μαθιός)
ΤΡΙΓΛΙΑ: Δημιζάς, Καρδάρης, ΜεΪμάρογλου, Δάρας, Τσέπας (62′ Κότσι), Σκαφίδας (79′ Τερζής), Μανδήλης, Κόντης, Καραδέμητρος (46′ Σαγανάς), Βασιλείου, Παπαδόπουλος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments