Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μεγάλο fair play από τον Διαγόρα!

Μεγάλο fair play από τον Διαγόρα!

4
diagoras2015
Dodekanisos

Υγιεινό περίπατο έκανε σήμερα ο Διαγόρας ο οποίος επικράτησε εύκολα με σκορ 6 – 0 του Καλυμνιακού σε παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Κοσκινού. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε καμία κριτική όπως μαρτυράει και το σκορ και αυτό που θα πρέπει να σταθούμε είναι το fair play που έκανε ο προπονητής των «κυανέρυθρων» Μιχάλης Τσιβρινής. Στο δεύτερο ημίχρονο αποφάσισε να βγάλει από τον αγωνιστικό χώρο τους Τογρού και Καλημέρη προκειμένου να παίξει και η ομάδα του με εννιά παίκτες μιας και ο Καλυμνιακός δεν μπόρεσε να συμπληρώσει ενδεκάδα στο παιχνίδι αυτό. Το σκορ σε εκείνο το σημείο ήταν 3 – 0 υπέρ του Διαγόρα. Τα γκολ σημείωσαν οι Γκινής (1’), Τογρού (32’), Τσαγκάρης (39’, 84’) και Σακελλάρης (53’, 62’).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Ντιμιτρίεβιτς, Κόρλος, Φωτεινής (20’ Σακελλάρης), Φρατζής, Κιουλτζής, Καραγεωργίου, Μπάρδης, Τογρού, Τσαγκάρης, Καλημέρης, Γκινής
ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ: Έλληνας, Φράγκος, Κοτσάνης, Κ. Τρικοίλης, Γ. Τρικοίλης, Κοκκινίδης, Ζερβός, Ζεμπιλάς, Βεζυρόπουλος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
stam
stam
8 years ago

to fair play tha itan tromero an ksekinousan ki autoi ton agona me 9.afou sigourepsan mia axreiasti kai xoris kanena vathmologiko endiaferon niki,tote den einai kai kati tromero.

afantos
afantos
8 years ago

sta eykola mazi sta dyskola eksafanismenoi.exei o kairos gyrismata (kyrioi).

ΝΕΟΣ
ΝΕΟΣ
8 years ago

Τελικά είστε πολλοί γραφικοί εκεί στον ΔΙΑΓΌΡΑ!Μόνοι σας τα λέτε Μόνοι σας τα ακούτε! Είστε για γέλια και για κλάματα μαζί! !!

ΝΕΟΣ
ΝΕΟΣ
8 years ago

Τι;