Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Έχασε και άλλο έδαφος

Έχασε και άλλο έδαφος

1
ialisos iraklio
Dodekanisos

Άπραγος επιστρέφει από την Κρήτη ο Ιάλυσος. Στην τρίτη του φετινή επίσκεψη στην Μεγαλόνησο, γνώρισε νέα ήττα, αυτή τη φορά από τον ΠΑΟ Κρουσώνα με 2 – 0 (είχε χάσει και από τον Ερμή Ζωνιανών αλλά κέρδισε στην Επισκοπή)! Οι «ερυθροκίτρινοι» έχασαν και άλλο έδαφος σε σχέση με την κορυφή της βαθμολογίας , ενώ για πρώτη φορά έπεσαν στην 4η θέση καθώς ο ΟΦΗ κατάφερε να προσπεράσει. Η ομάδα του Γιώργου Σάββενα, έδειξε κάπως κουρασμένη στο πρώτο ημίχρονο (ίσως έπαιξε ρόλο και ο πρόσφατος τελικός του κυπέλλου Δωδεκανήσου που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι), διάστημα στο οποίο δεν μπόρεσε να μπει στο πνεύμα του παιχνιδιού. Αφυπνίστηκε πάντως στην επανάληψη όπου ανέβασε κατά πολύ στροφές και απέκτησε τον έλεγχο του παιχνιδιού δημιουργώντας μάλιστα και σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Από τη στιγμή που δεν το πέτυχε όμως, δεν μπορούσε να περιμένει και τίποτα καλύτερο.
Το σκορ άνοιξε στον Κρουσώνα στα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης! Στο 20’’ ο Δανελάρης πήρε τη μπάλα στα δεξιά και αρκετά έξω από την περιοχή και επιχείρησε μια σέντρα σουτ. Η μπάλα με τη βοήθεια του ανέμου, πήρε μια περίεργη τροχιά και προσγειώθηκε στην εστία του Λουτριώτη ο οποίος δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το μοιραίο. (1 – 0).
Στο 43’ ο Ανωγειαννάκης έκανε ένα γύρισμα προς το ύψος του πέναλτι, όπου ο Μανουσάκης έκανε το κοντρόλ και με ένα πολύ ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2 – 0.
Σημειώνεται ότι οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι (συμβολή) μετά από ισχυρό και πολύ μακρινό σουτ του Μπάμπη στο 78’, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Μαθιός από πλεονεκτικό σημείο μέσα στην περιοχή, έκανε ένα γυριστό αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μιχαηλίδης (Κοκμότος, Φαρμάκης) από την Βοιωτία
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΣΩΝΑ: Χρήστου, Παπουτσιδάκης (Μποχώνης), Γιαννακάκης, Χελά, Καντηλάκης, Σύζι, Μανουσάκης (Μπάμπης), Σκούφος, Πήλιος (Τσακάνι), Ανωγειαννάκης, Δανελάρης
ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Σταυλάς, Κ. Χειμωνέττος (46’ Σπάρταλης), Παπαδημήτρης (46’ Μαθιός), Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Μαρίνου, Καρπαθάκης, Φονσέκα, Α. Αθανασίου, Κοιλιάρας (80’ Λύρας)

Ανταπόκριση Γιώργος Χατζάκης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kokkinos diavolos
kokkinos diavolos
8 years ago

Με προπονητη τον Σαββενα μην ζηταμε και πολλα….