Η Νέα Αρτάκη επικράτησε με 1-0 επί του Εθνικού Αστέρα στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής στην Γ’ Εθνική του 5ου ομίλου με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κρυεμάδι στο 72΄. Την στιγμή που ο ΑΟΝΑ άνοιξε το σκορ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Λάσκαρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 67′.
Στη φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Γκιόσι (σ.σ. τσίμπησε έξυπνα την μπάλα) αποβλήθηκε ο Γκιόκα, που έκανε το αντικανονικό μαρκάρισμα για τον Αστέρα.
Σημαντική νίκη για την Δόξα Βύρωνος για την μάχη παραμονής
Η Δόξα επικράτησε στον Βύρωνα 7-2 επί του Αμαρυνθιακού και διατήρησε την απόταση στον ένα βαθμό από τον Κένταυρο Βριλησσίων που βρίσκεται εκτός επικίδνυνης ζώνης. Απ’ την άλλη πλευρά για την ομάδα του Πέτρου Ζουρούδη γίνονται ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα, καθώς έμεινε πίσω στους 12 βαθμούς.
Μόλις στο 12ο λεπτό άνοιξε το σκορ η ομάδα του Λούκα Ρόπα με τον Μαραθωνίτη, δύο λεπτά αργότερα (14΄) ο Κασσιανός διεύρυνε την διαφορά. Στην επανάληψη μείωσε ο Αμαρυνθιακός με τον Σκριβάνο στο 62΄. Στην συνέχεια σε διάστημα οκτώ λεπτών οι γηπεδούχοι σημείωσαν τέσσερα τέρματα με τους Μάλτσι (65΄), Κασσιανό (67΄), Σάκα (68΄) και Γκεβέζο (70΄). Οι φιλοξενούμενοι μειώσαν με τον Παππά στο 75΄. Το τελικό 7-2 το διαμόρφωσε για την Δόξα Βύρωνος ο Παπακωνσταντίνου στο 89΄.
Βαθμολογία:
1) Άρης Πετρούπολης 48
2) Νέα Αρτάκη 42
3) Α.Ε.Ρ.Α. 32
4) Διαγόρας Ρόδου 32
5) Α.Ο. Καρύστου 32
6) Εθνικός Αστέρας 32
7) Νέα Ιωνία 31
8) Απόλλων Καλυθιών 28
9) Κένταυρος Βριλησσίων 26
10) Δόξα Βύρωνος 25
11) Αμαρυνθιακός 14
12) Ρόδος αποβολή














