Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι τέσσερις συλληφθέντες της αναμέτρησης Σταυρού Καλυθιών- Ήρα Διρφύων Μεσσαπίων

Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι τέσσερις συλληφθέντες του παιχνιδιού της Κυριακής (1/2) Σταυρός Καλυθιών- Ήρα Διρφύων Μεσσαπίων στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής στην Γ’ Εθνική κατηγορία του 5ου ομίλου. Να θυμίσουμε ότι είχαν κινηθεί απειλητικά προς τον διαιτητή με τους αξιωματούχους της αναμέτρησης να αναγκαστούν να καλέσουν την αστυνομία.

Την Δευτέρα οι τέσσερις συλληφθέντες απολογήθηκαν ενώπιων Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου παρουσία του νομικού τους εκπροσώπου κ. Μιχάλη Καντιδενού. Μετά την ολοκλήρωση της απολογητικής διαδικασίας και την αξιολόγηση των εξηγήσεων που παρείχαν, καθώς και των νομικών επιχειρημάτων που ανέπτυξε ο συνήγορος υπεράσπισής τους, οι δικαστικές αρχές προχώρησαν σε αναδιατύπωση της κατηγορίας. Το αρχικό κατηγορητήριο, που είχε υπαχθεί στις διατάξεις του ιδιώνυμου αδικήματος στο πλαίσιο του αθλητικού νόμου, μετατράπηκε τελικά σε κατηγορία απλής εξύβρισης, εκτός ειδικού αθλητικού πλαισίου. Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, και οι τέσσερις κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Προηγούμενο

Η Athens Kallithea ανακοίνωσε Μιχάλη Μανιά

Επόμενο

Η πρόκριση για τους οκτώ θα κριθεί στο “Φίλιππος Δελαπόρτας”

Γράψτε απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *