Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου ΑΕΡΑ κορυφής και στο Βάτι!

ΑΕΡΑ κορυφής και στο Βάτι!

4
aera endekada
Dodekanisos

Πέμπτη συνεχόμενη νίκη για τον ΑΕΡΑ που πέρασε αλώβητος και από το Βάτι. Οι «κόκκινοι» επικράτησαν με 2 – 1 του τοπικού Διαγόρα και διατηρήθηκαν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα πίσω από τη Ρόδο. Ο ΑΕΡΑ ξεκίνησε καλύτερα στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με τον Διαγόρα Βατίου να ανεβαίνει προς το τέλος του ημιχρόνου. Στην επανάληψη στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και έδειξαν να ελέγχουν το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός και πάλι έπεσε με τον ΑΕΡΑ πάντως να ευστοχεί σε μια αντεπίθεση και να παίρνει το προβάδισμα Από το 70’ και μετά ο Διαγόρας είχε και πάλι την υπεροχή η οποία όμως ήταν ανούσια.
Στο 2’ ο Ευαγγελίδης με σουτ μέσα από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει σε αμυντικό, άλλαξε πορεία και κατέληξε στη γωνιά του Τύρελη για να γίνει έτσι το 0 – 1.
Στο 41’ ο Μοσχής εκτέλεσε κόρνερ, οι αμυντικοί δεν απομάκρυναν καλά, ο Κοτζιάς έκανε σουτ και ο Χαρτοφύλης που βρέθηκε στην πορεία με προβολή έκανε το 1 – 1.
Στο 64’ ο Καψαλάκης από αριστερά μπήκε μέσα στην περιοχή, γύρισε τη μπάλα στον επερχόμενο Ευαγγελίδη που με δυνατό σουτ έκανε το 1 – 2.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δουλγέρης (Σταυρούλιας, Βασιλείου). Στο 58’ ο Διαγόρας Βατίου ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Μαλλιάκα στην περιοχή. Ο αμυντικός του ΑΕΡΑ δέχθηκε πίεση στην περιοχή από τον Χαρτοφύλλη και έπεσε στο έδαφος με τους γηπεδούχους να υποστηρίζουν ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Τύρελης, Ζερβός, Μοσχής, Πιτσουρδάκης, Αδάμος, Κοτζιάς (86’ Κυριακάκης), Ζωάννου, Ντούσκου, Κουρέλης, Χαρτοφύλλης, Παπουρδάνος
ΑΕΡΑ: Αρδίζογλου, Γιαννακάκης, Καψαλάκης, Κατσαρής, Γαργάλης, Μαλλιάκας, Κασιώτης, Τομάζος (65’ Τριχιάς), Καντιμοίρης (60’ Πλύγκος), Ευαγγελίδης, Μασάδο (90’ Νικολής)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ελάφι
Ελάφι
8 years ago

Ποια κορυφή ρε παιδιά;;

AERA RE
AERA RE
8 years ago

Elafina ela st’afantou kai tha kaloperaseis!

Ελάφι
Ελάφι
8 years ago

[quote name=”AERA RE”]Elafina ela st’afantou kai tha kaloperaseis![/quote]
Χαχ καλό. Δε σου φτάναν τα 6;; θες κι άλλα;;

AERA RE
AERA RE
8 years ago

H monadikh edra pou tha xaseis tha einai sta afantou. Auto krata to. Eite me ton enan, eite me ton allo tropo, tha xaseis..