Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μαρκόπουλος, ο λυτρωτής!

Μαρκόπουλος, ο λυτρωτής!

0
markopoulos markos
Dodekanisos

Χρειάστηκε να περάσουν 77 λεπτά για να μπορέσει ο Άρης Αρχαγγέλου να ξεκλειδώσει την άμυνα του Απόλλων Απολλώνων και τελικά να πάρει τη νίκη με 1 – 0 σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας. Η νίκη αυτή αφιερώθηκε στο νεαρό Ραφαήλ Καραολάνη που καταγόταν από τον Αρχάγγελο και παλιότερα έπαιζε στα εφηβικά τμήματα του συλλόγου. Όπως είναι γνωστό, ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Σάσα Γιόνοβιτς έβαλε δύσκολα στον αντίπαλο της κλείνοντας σωστά τους χώρους και δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στους «κιτρινόμαυρους». Τελικά, η λύση δόθηκε στο 77’, όταν ο Μαρκόπουλος κατάφερε με πλασέ να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να χαρίσει το «τρίποντο» στην ομάδα του.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παπαγιαννίδης (Αντωνάς, Μπερδεμπές)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΆΡΗΣ: Καραγιάννης, Κοτσίκος, Ζαρκαδούλας, Μαγιόγλου, Σταμούλης, Συμεωνίδης, Λαμπριανός, Χατζησάββας (87’ Χατζηνικόλας), Μπαϊρακτάρης, Πίτσης (54’ Δημητριάδης), Νικηταράς (54’ Μαρκόπουλος)
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Μακαρούνας, Χατζηκυριάκος, Σαπαλίδης, Δημητρόπουλος, Ισκάς, Γεωργίου, Γιαννακόπουλος, Πλάτσης, Λολάκης (80’ Μπαϊράμης), Παλάζης Αν., Λαθούρης (87’ Κυριαζάκος)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments