Έκτακτα νέα:

Vinkmag ad

Χατζηαντωνίου στο “news12”: “Τα κορίτσια δείχνουν συνεχής βελτίωση και αυτό είναι κάτι που μας ικανοποιεί”

Ο προπονητής της L.F.C. Ιαλυσός Βαγγέλης Χατζηαντωνίου, δήλωσε μεταξύ άλλων στο “news12”, “τα κορίτσια δείχνουν συνεχής βελτίωση και αυτό είναι κάτι που μας ικανοποιεί”.

Οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας:

Για την ισοπαλία με τον Α.Ο. ΡΕΑ: “Σίγουρα αποδείχθηκε ότι συμμετέχουμε σε ένα δύσκολο όμιλο με ανταγωνιστικές ομάδες, στην ουσία ήταν το τέταρτο παιχνίδι στην Κρήτη με ότι αυτό συνεπάγεται, για να μην κρυβόμαστε η διαιτησία δεν ήταν ότι καλύτερο. Τα κορίτσια έχουν μάθει πλέον, ανταπεξήλθαν πάρα πολύ καλά και δείξανε χαρακτήρα και την απαραίτητη αντοχή και υπομονή. Είχαμε τις ευκαιρίες να πάρουμε το παιχνίδι, το θετικό είναι ότι κρατήσαμε το μηδέν, είχαμε μια πάρα πολύ καλή παρουσία της τερματοφύλακας μας, η οποία έδινε και σιγουρία προς τις υπόλοιπες. Στις φάσεις που δημιουργήσαμε δεν σταθήκαμε τυχεροί. Από το χέρι μας είναι αν καταφέρουμε και κερδίσουμε τα τρία παιχνίδια εντός έδρας θα τερματίσουμε στην 1η θέση. Αναγνωρίζουνε και οι υπόλοιπες ομάδες ότι είμαστε από τις καλύτερες ομάδες στον όμιλο. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για την προσπάθεια τους και κοιτάμε μπροστά με δουλειά. Φαίνονται ότι τα κορίτσια έχουν δυνατότητες”.

Για αν είναι ευχαριστημένος από την συνολική πορεία μέχρι στιγμής: “Δεν είναι αυτοσκοπός η πρώτη θέση, οι αγώνες αυτοί είναι κέρδος, η Καλλιστή αγωνίστηκε και ήταν πάρα πολύ καλή, τα κορίτσια δείχνουν συνεχής βελτίωση και αυτό είναι κάτι που μας ικανοποιεί και αυτός είναι ο στόχος μας. Αν συνδυαστεί με την 1η θέση ευσπρόδεκτο και να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Όλο αυτό έχει να κάνει με την βελτίωση που την βλέπουμε κάθε φορά σε όλα τα κορίτσια”.

Προηγούμενο

Αρχοντούλης στο “news12′: “Το προσεγγίσαμε το παιχνίδι σωστά και ήρθε μια νίκη σχεδόν εύκολη για εμάς”

Επόμενο

Λευκή ισοπαλία του Απόλλων Καλυθιών στον Βύρωνα

Γράψτε απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή