Αρχική Videos ΑΣ Ρόδος – Ιάλυσος (video)

ΑΣ Ρόδος – Ιάλυσος (video)

5
rodos ialisos fasi
Dodekanisos

Δείτε σε video τις φάσεις και τα γκολ από το παιχνίδι της Ρόδου με τον Ιάλυσο που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο και τελείωσε ισόπαλο
με σκορ 1 – 1, αποτέλεσμα που δίνει το πρωτάθλημα τσον Ιάλυσο.


{youtube}oo6mtdNxn2E{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Για γέλια ...
Για γέλια ...
9 years ago

Συγνώμη αλλά η κόκκινη στον Ψωμιάδη είναι το πιο προκλητικό σφύριγμα που έχουμε δει στα γήπεδα. Μιλάμε για την ξεφτίλα του αιώνα. Ευτυχώς που υπάρχει και το βίντεο. Και τόσο θέατρο ρε παικταρά του Ιάλυσου … είπαμε … μας βλέπουν. Πραγματικά είστε μία αηδία.

steve
steve
9 years ago

Αδικήθηκε η ομάδα της Ρόδου!!! Αδικήθηκε γιατί στις καθυστερήσεις στην φάση του Σταυλά η μπάλα μετά το οριζόντιο σκάει πεντακάθαρα μέσα από την γραμμή και δεν μέτρησε το γκολ!!! Αδικήθηκε γιατι στην φάση του 83′ ο επιθετικός της Ρόδου συνεχώς έχει αγκαλιάσει τον αμυντικό του Ιάλυσου με το αριστερο χέρι και του τραβάει το σορτσάκι και ο διαιτητής έδωσε επιθετικό φάουλ. Άντε ρε σπίτια σας γατάκια… δεν βλέπετε τα χάλια σας που πήγατε να πάρετε πρωτάθλημα με το “ντόπιο στοιχείο” όπως είπατε και μόνο με 3-4 παίκτες από το νησί και οι άλλοι μισθοφόροι και… απλήρωτοι!!! Καληνυχτάκιδες!!!

ΡΟΔΟΣ
ΡΟΔΟΣ
9 years ago

[quote name=”steve”]Αδικήθηκε η ομάδα της Ρόδου!!! Αδικήθηκε γιατί στις καθυστερήσεις στην φάση του Σταυλά η μπάλα μετά το οριζόντιο σκάει πεντακάθαρα μέσα από την γραμμή και δεν μέτρησε το γκολ!!! Αδικήθηκε γιατι στην φάση του 83′ ο επιθετικός της Ρόδου συνεχώς έχει αγκαλιάσει τον αμυντικό του Ιάλυσου με το αριστερο χέρι και του τραβάει το σορτσάκι και ο διαιτητής έδωσε επιθετικό φάουλ. Άντε ρε σπίτια σας γατάκια… δεν βλέπετε τα χάλια σας που πήγατε να πάρετε πρωτάθλημα με το “ντόπιο στοιχείο” όπως είπατε και μόνο με 3-4 παίκτες από το νησί και οι άλλοι μισθοφόροι και… απλήρωτοι!!! Καληνυχτάκιδες!!![/quote]
Εχεις απολύτο δίκιο για αυτα.περιεγραψουμε ομως και τα υπολοιπα 80 λεπτα!να δουμε ποσες φορες αδικηθηκατε.

g rodos
g rodos
9 years ago

η διαιτησια του κολια ηταν επαγγελματικη χωρις να κανει το μεγαλο λαθος σε φωρτοσε κιτρινες καρτες απο νωρις και μετα με την παραμικρη επαφη σφυριζε φαουλ κατα σου και σε εκνεβρυσε και μετα περιμενεις απο εκνεβρυσμενους παιχτες να παιξουν μπαλα??

Παιδική χαρά
Παιδική χαρά
9 years ago

Τα παιδάκια στις παιδικές χαρές πέφτουν πιο λίγες φορές … Προσοχή όμως παιδιά στον Ιάλυσο γιατί οι παιδικές χαρές στην Αθήνα είναι λίγο … επικίνδυνες. Όσο αφορά τους παίκτες της Ρόδου, μια χαρά έπαιξαν και παικταράδες είναι. Πολύ θα θέλατε να τους είχατε. Αλλά εσείς δεν έχετε ανάγκη από παίκτες, έχετε από αλλού βοήθεια. Καλή τύχη στα μπαράζ και ελπίζουμε κάποια στιγμή να καταλάβετε ότι σήμερα ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΤΕ το ποδόσφαιρο. Πέφτατε κάτω από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δεν είναι και τόσο αντρικό αυτό.