Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Από την κόλαση στον …Παράδεισο!

Από την κόλαση στον …Παράδεισο!

6
diagoras ialisos
Dodekanisos

Πολύτιμη νίκη στο ξεκίνημα των play off πέτυχε ο Διαγόρας ο οποίος επικράτησε στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου του Ιάλυσου με 1 – 0. Οι «ερυθροκίτρινοι» είχαν βέβαια τη χρυσή ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ σε ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα (στο 60’), όμως το πέναλτι και η αριθμητική υπεροχή που απέκτησαν πήγαν στράφι δεδομένου ότι ο Παναγιώτης Σπάρταλης «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι! Πλέον ο Ιάλυσος δεν έχει περιθώρια απώλειας βαθμών την Λαμπρή Τετάρτη, όπου θα διεξαχθεί η δεύτερη αγωνιστική των play off. Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα του Δημοτικού Σταδίου, ο Διαγόρας είχε την υπεροχή όμως δεν είχε και την ουσία στην επίθεση, καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν κλείσει πολύ καλά τους διαδρόμους της μεσαίας γραμμής, μη αφήνοντας τον ‘γηραιό” να απειλήσει ιδιαίτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο και με την είσοδο του Λυμπερόπουλου, ο Διαγόρας κατάφερε να ανέβει πιο πολύ, έψαξε διαδρόμους και μετά το χαμένο πέναλτι των φιλοξενούμενων, φάνηκε πως το πίστεψε πιο πολύ, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει φάσεις και αργότερα το γκολ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το αριθμητικό προβάδισμα ο Ιάλυσος δεν το κράτησε και πολύ μιας και λίγο αργότερα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και παίκτης του. Οι φιλο9ξενούμενοι πιο μετά έμειναν και με εννιά παίκτες στον αγωνιστικό χώρο λόγο ακόμα μιας αποβολής.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Στο 16′ απευθείας εκτέλεση Παφιάκη απέκρουσε στην γωνία του ο Ταμπάσης.
Στο 24΄σούτ του Σπάρταλη η μπάλα βρήκε την εξωτερική πλευρά των δυκτύων
Στο 34′ μπαλιά Ζουρούδη στον Μπρέσκα, ο τελευταίος σούταρε στην κίνηση απόκρουσε όμως ο Λουτριώτης
Στο 39′ κόρνερ του Αλιμπά από δεξιά, πρώτη κεφαλιά του Σαλαμαστράκη προς το δεύτερο δοκάρι, ο Ζουρούδης έκανε την προβολή όμως δεν πρόλαβε και η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στο 42′ ωραία μπαλιά του Ρεκλείτη στον Καρπαθάκη, ο οποίος έκανε κοντρόλ σούταρε όμως η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενους.
59′ Κάθετη μπαλιά του Ρεκλείτη στον Χατζηφούντα ο οποίος μπήκε στην περιοχή, με τον Πασκούλεβ να τον ανατρέπει λίγο πριν πλασάρει. Πέναλτι και απευθείας κόκκινη κάρτα στον αριστερό οπισθοφύλακα του Διαγόρα. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσε ο Σπάρταλης, στέλνοντας όμως τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 65′ σέντρα από δεξιά κεφαλιά του Λυμπερόπουλου απόκρουσε στη γωνία του ο Λουτριώτης.
Στο 67′ ο Προβατίδης έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Πεταυράκης έκανε την κεφαλιά, ο Λουτριώτης απέκρουσε με τον Καπουράνη να παίρνει το ριμπάουντ και να σουτάρει ψηλά όμως πάνω από τα δοκάρια.
Στο 68′ κάθετη πάσα του Παφιάκη στον Μαθιό, όμως πρόλαβε και μάζεψε την μπάλα ο Κελαιδής.
Στο 77′ ο Καρπαθάκης έκανε ωραία ενέργεια έξω από την περιοχή των γηπεδούχων, σούταρε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του γκολκίπερ του Διαγόρα.
Στο 79′ Σέντρα από δεξιά του Ζουρούδη, κεφαλιά του Λυμπερόπουλου, δύσκολα πάλι ο Λουτριώτης στην γωνία του είπε ”όχι”.
Στο 87′ σύγχυση στην περιοχή του Ιάλυσου, ο Πεεταυράκης πηδάει για κεφαλιά ο Παφιάκης πέφτει πάνω του αντικανονικά, τον ανατρέπει και πέναλτι για τον Διαγόρα. Πέναλτι που ανέλαβε να εκτελέσει ο Μπρέσκα 1-0.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τάσος Σιδηρόπουλος απέβαλε τρείς ποδοσφαιριστές( έναν για τον Διαγόρα και δύο για τον Ιάλυσο). Στο 60′ ”είδε” την απευθείας κόκκινη ο Πασκούλεβ για την ανατροπή σε προφανή θέση για γκολ πάνω στον Χατζηφούντα. Και για τους φιλοξενούμενους στο 66′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σταυλάς για μαρκάρισμα πάνω στον Καπουράνη, ενώ στο 74′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ρεκλείτης για μαρκάρισμα πάνω στον Λυμπερόπουλο.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Πατσιόπουλος, Σταμάτης Γιακουμάκης)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Ταμπάσης(46′ Κελαιδής), Προβατίδης, Μαίλης, Σαλαμαστράκης, Καπουράνης(70′ Καρπαθάκης) ,Μπρέσκα, Ζουρούδης, Πασκούλεβ,Αλιμπάς (46′ Λυμπερόπουλος), Πεταυράκης, Θεοδοσίου
ΙΑΛΥΣΟΣ; Λουτριώτης, Καρπαθάκης, Ρεκλείτης, Μπιγκό (88′ Χατζηλιόντας), Παπαδημήτρης, Αθανασίου, Παφιάκης, Σπάρταλης (69′ Χειμωνέττος), Χατζηφούντας, Μαθιός, Σταυλάς

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
zarazara
zarazara
9 years ago

Giati den anaferete pouthena oti xtipithike o patsiopoylos

Mariosksanthiotis
Mariosksanthiotis
9 years ago

Zarazara pare to makri kai trava.kai pou ise timothea to miden tha to kratiseis kai me ton foivo xaxaxaxa

a la ki ala
a la ki ala
9 years ago

zarazara se poio gipedo isoun re file;pote,giati ki apo poion xtipithike o patsiopoylos;aparitiritos perase o anthropos

Mike
Mike
9 years ago

ΕΣΥ φιλε με όλο τον σεβασμό ήσουν σε άλλο γήπεδο γιατί θα ήξερες πως ο διαιτητής δεν ήταν ο πατσιοπουλος … Γτ ο Πατσιόπουλος ήταν α βοηθός ..μάθετε πρώτα και μετά μιλήστε

sakelaris
sakelaris
9 years ago

[quote name=”zarazara”]Giati den anaferete pouthena oti xtipithike o patsiopoylos[/quote]
roufa tora mpoukomene giati vgalate poly glwssa..vreite 1 karo dikaiologies gia patsiopoulous-sidiropoulous aeroplana kai vaporia.roufen

ANTI-IALYSOS
ANTI-IALYSOS
9 years ago

klapste akoma ligo ola sa ftaine pali!!!!plhromenoi opadoi eiste re…sas plhronei o proedros ta poulman,ta kapnogona,tous bravous pou sas prostatevoun ta panta kseftyles!!!