Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Δεν υπάρχει φαβορί!»

«Δεν υπάρχει φαβορί!»

2
kipriotis darwin
Dodekanisos

Μπορεί να βρίσκεται πολλά χιλιόμετρα μακριά από την Ρόδο, όμως αυτό δεν τον εμποδίζει να παρακολουθεί ανελλιπώς τα τεκταινόμενα στο χώρο του τοπικού μας ποδοσφαίρου μέσω του διαδικτύου. Ο λόγος για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Μιχάλη Κυπριώτη ο οποίος από την μακρινή Αυστραλία μας στέλνει την άποψη του για τα παιχνίδια play off του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου που αρχίζουν την προσεχή Μεγάλη Τετάρτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μιχάλης Κυπριώτης είναι από τους ελάχιστους παίκτες που έχουν φορέσει τις φανέλες και των τεσσάρων ομάδων που παίρνουν μέρος στα play off. Είναι πραγματικά ένα εντυπωσιακό σταστιστικό στοιχείο. Διαβάστε την άποψη του για τα παιχνίδια και δείτε και μερικές φωτογραφίες που δημοσιεύουμε από το πέρασμα που είχε στις ομάδες αυτές:

«Πιστεύω πως σε αγώνες κατάταξης, το πιο σημαντικό όπλο για την επιτυχία είναι το πάθος και η ομοιογένεια καθώς και οι τέσσερις ομάδες διαθέτουν αξιόλογους ποδοσφαιριστές με ταλέντο και εμπειρίες. Για μένα φαβορί δεν υπάρχει παρότι ξεκινούν τη διαδικασία με βαθμολογικό πλεονέκτημα η Ρόδος και ο Φοίβος, αφού τόσο ο Ιάλυσος όσο και ο Διαγόρας, έχουν το κατάλληλο έμψυχο υλικό και τη δυναμική να ανατρέψουν την κατάσταση. Πρόβλεψη δεν είμαι σε θέση να κάνω καθώς λόγω απόστασης δεν έχω παρακολουθήσει αρκετά τις ομάδες. Αλλά θα ευχηθώ να κερδίσει την πρώτη θέση η ομάδα της καρδιάς μου, ο Διαγόρας. Όποια ομάδα όμως και αν τα καταφέρει σε αυτή τη διαδικασία, πρέπει να την στηρίξει όλο το νησί να περάσει με επιτυχία και τους περιφερειακούς αγώνες κατάταξης για να δει επιτέλους το νησί ομάδα σε επαγγελματική κατηγορία. Θα είναι κέρδος για όλους. Είχα την τύχη και την τιμή να αγωνιστώ και στις τέσσερις ομάδες. Έχω ευχάριστες αναμνήσεις και έκανε φίλους παντού. Καλή επιτυχία σε όλους και μη θυσιάσετε το θέαμα για το αποτέλεσμα…»
-Στην κεντρική φωτογραφία του θέματος, ο Μιχάλης Κυπριώτης με φίλους στο μακρινό Darwin της Αυστραλίας φορώντας τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, τον Διαγόρα.
 {yoogallery src=[/images/stories/fotos/retro/kipriotis_mixalis/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Γιαννης 71
Γιαννης 71
9 years ago

γεια σου Μιχαλαρα,σε αγαπαμε κ ας εισαι οβριος.καλα να περνας υγεια πανω απο ολα.Γιαννης ΡΟΔΟΣ

ego6
ego6
9 years ago

mia zoi diagoras mixalara.