Αρχική Φωτογραφικά Άλμπουμ Ο ΠΑΟΚ και πάλι στη Ρόδο (pics)

Ο ΠΑΟΚ και πάλι στη Ρόδο (pics)

0
3
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή τη συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και τη συνέχεια του προπονητικού κέντρου εξέδωσε η διοίκηση του Ευκλή Σορωνής. Αναλυτικά, το κείμενο αναφέρει:
«Εκ μέρους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στα πλαίσια της συνεργασίας μας, σας
ενημερώνουμε για τα εγκαίνια του προπονητικού κέντρου της ΠΑΕ
στο νησί μας.
Την Παρασκευή στην Σορωνή στην αίθουσα του πολιτιστικού συλ- λόγου «Το ΑΜΠΕΡΝΑΛΙ» έγινε η ενημέρωση στους γονείς και στους υπεύθυνους ακαδημιών για τον σκοπό και τον τρόπο λειτουργίας του προπονητικού κέντρου από τον υπεύθυνο στο τμήμα σκάουτιγκ  της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ.Αβραμίδη και την συνεργάτιδα του κ.Εξαδακτήλου. Σήμερα Σαββάτο έγιναν οι προπονήσεις στα δύο ηλικιακά τμήματα
2002-2003 και 2004-2005 στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας μας που θα συνεχιστούν και αύριο Κυριακή από τους προπονητές της ΠΑΕ και τους συνεργάτες προπονητές του προπονητικού κέντρου κ. Παπαβασιλείου Θεόδωρου και κ. Καρίκη Παναγιώτη.  Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα έκανε την προπόνηση στους τερματοφύλακες ο καλύτερος τερματοφύλακας της super league για το 2013- 2014 και τερματοφύλακας της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑΣ Γώργος Καντιμοίρης, επίσημα προσκεκλημένος από την ακαδημία του Α.Ε.Σ ΕΥΚΛΗ ΣΟΡΩΝΗΣ.  Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια εκ μέρους και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τους γονείς των παιδιών που επιλέχθηκαν και τις ακαδημίες τους που στηρίζουν την προσπάθεια αυτή, που μόνο σκοπό έχει το καλό των παιδιών και του Ροδιακού ποδοσφαίρου. Επίσης ευχαριστούμε τον τερματοφύλακα της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑΣ και συντοπίτη μας Γιώργο Καντιμοίρη για την παρουσία και την συμμετοχή του στις προπονήσεις και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην καριέρα του.  Τέλος ευχαριστούμε τον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΟΡΩΝΗΣ ΤΟ ΑΜΠΕΡΝΑΛΙ για την παραχώρηση της αίθουσας του συλλόγου.
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2013_2014/varius/efklis_paok2/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments