Κάλλας και Ζελένσκι ζητούν πόλεμο μέχρι τέλους! «Πίεση στη Ρωσία και κυρώσεις»
Τα Χανιά ανακοίνωσαν την απόκτηση του Νικήτα Νικόλη, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα αγωνιζόταν με τα χρώματα του Διαγόρα Ρόδου.
Αναλυτικά:
“Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την επιστροφή του Νικήτα Νικόλη στην ομάδα μας, μετά από 2,5 χρόνια. Ο γεννημένος στη Ρόδο στις 16 Ιουνίου 2002 ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και διαθέτει σημαντική εμπειρία από τις προηγούμενες ομάδες του. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, όπου αγωνίστηκε σε όλες τις μικρές ηλικιακές ομάδες (Κ17, Κ19), καταγράφοντας συνολικά 48 συμμετοχές και 4 γκολ με την Κ19, ενώ είχε και εμφανίσεις στην ομάδα Β’ του Ολυμπιακού.
Στα Χανιά μετακόμισε πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2022 παραμένοντας για έα χρόνο, διάστημα στο οποίο πραγματοποίησε 8 εμφανίσεις. Ακολούθησε η Προοδευτική, όπου έπαιξε σε 10 αγώνες, ενώ τα δυο τελευταία χρόνια φόρεσε τη φανέλα του Διαγόρα στη Super League 2, έχοντας σημαντική παρουσία με 43 συμμετοχές. Με την εμπειρία αυτή, ο Νικήτας επιστρέφει στα Χανιά για να προσφέρει την ποιότητά του και να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ομάδας μας, προσδοκώντας να συμβάλει σημαντικά στους στόχους της νέας σεζόν. Του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας. Καλώς ήρθες ξανά, Νικήτα!”.