Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Πρώτη νίκη για τον Διαγόρα

Πρώτη νίκη για τον Διαγόρα

0
Dodekanisos

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2 πανηγύρισε ο Διαγόρας ο οποίος επικράτησε στο γήπεδο της “Χαλάστρας” του ΠΑΟΚ Β’ με 2 – 1. Το παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες του “γηραιού” να πανηγυρίσουν ένα σημαντικό “τρίποντο”. Το σκορ άνοιξε με πέναλτι ο Τσιαντούλας στο 62′ με τους γηπεδούχους όμως να ισοφαρίζουν με τον ίδιο τρόπο στο 87′ με σκόρερ τον Ουρτάδο. Τελικά την λύση έδωσε ένα λεπτό αργότερα ο Ολιβέρι με ένα εκπληκτικό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή. Ο Διαγόρας που σε γενικές γραμμές έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο είχε για πρώτη φορά στον πάγκο του τον Αποστόλη Τερζή.

Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης στη Χαλάστρα χαρακτηρίστηκαν από κακό ρυθμό και μέτριο ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ Β’ προσπάθησε να πάρει την κατοχή, να πιέσει και να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, όμως οι προσπάθειες των παικτών του δεν έφεραν κάποιο αποτέλεσμα. Παρόμοια εικόνα παρουσίασε και ο Διαγόρας, με αποτέλεσμα οι δύο τερματοφύλακες να περάσουν σχεδόν 20 λεπτά χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερη πίεση. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έδειξαν πιο δραστήριοι με τον Διαγόρα να ρίχνει το βάρος στην άμυνα του και προσπαθεί να βγει μπροστά με αντεπιθέσεις. Η τακτική αυτή απέφερε καρπούς δίνοντας την ευκαιρία στους “κυανέρυθρους” να πανηγυρίσουν τη νίκη.

ΠΑΟΚ Β : Μοναστηρλής, Φίλων (46′ Τασιούρας), Τσαούσης, Λαγωνίδης, Κωττάς, Γρόσδης, Τσοπούρογλου (58′ Κουλούρης), Μπράντονιτς (72′ Γκούμας), Κανίς (72′ Μύθου), Ρουμνιάντσεβ (78′ Καλόγηρος), Ουρτάδο.
Διαγόρας Ρόδου : Τσιλιγγίρης, Παρασκευάς, Νικολής, Μπρέγκου (80′ Παπαδόπουλος), Γαρουφαλιάς (89′ Σταματούλας), Δημόπουλος, Ντιαλόσι, Τσιαντούλας, Μανωλάκης, Κοκκίνης (46′ Ολιβέρι), Μανιάς.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments