Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Το ευχαριστώ του Κλεάνθη Παραδεισίου με αφορμή το “Αλέκος Παπαγρηγορίου”

Το ευχαριστώ του Κλεάνθη Παραδεισίου με αφορμή το “Αλέκος Παπαγρηγορίου”

0
Dodekanisos

O Κλεάνθης Παραδεισίου εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή το τουρνουά “Αλέκος Παπαγρηγορίου”. Συγκεκριμένα αναφέρει τα ακόλουθα:
“Όταν πρέπει να τιμήσεις τη μνήμη ενός δικού σου ανθρώπου επιβάλλεται να το κάνεις με τον καλύτερο τρόπο . Τα τελευταία 2 χρονια επιλογή του Δ.Σ του Α.Ε.Σ. Κλεάνθης Παραδεισιου για να τιμήσει τη μνήμη του αειμνήστου Αλέκου Παπαγρηγοριου είναι η διεξαγωγή παιδικού τουρνουά ποδοσφαίρου, ώστε τα παιδικά χαμόγελα να αγγίξουν τη ψυχή του. Νιωθουμε άκρως δικαιωμένοι για αυτή  την επιλογή μας ,καθώς πέρυσι είχαμε τη τιμή να φιλοξενησουμε 32 τμήματα Ακαδημιών της Ρόδου και φέτος φτάσαμε τα 42.

Υπόσχεση μας άλλωστε είναι κάθε χρόνο να χαρίζουμε μια τέτοια Κυριακή σε όλα τα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδοσφαίρο, καθώς η αγνότητα τους μας κάνει χαρούμενους. Μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά, λοιπόν, νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε ανθρώπους που μας βοήθησαν στη διεξαγωγή του. Την ΕΠΣΔ και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος και  Κυπελλου της Ένωσης, Χρυσόστομο Ψελλα για τη στήριξη του.

Την επιχείρηση ΒΑΠ ΚΟΥΓΙΟΣ για την βοήθεια τους. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε Απολλωνων Καλυθιων, Ιαλυσο, Φοίβο, Χάλκη,  Ρόδο,  Αρένα, Διγενή, Άγιο Λουκα, Ευκλη, Ηρακλή Μαριτσων, Αθλητικη Ακαδημία (Κολλέγιο), Ιπποτες Παλιάς Πολης, Αναγέννηση Εμπωνας και φυσικά τον Αντιμαχο Κω για τη συμμετοχή τους. Καλη αγωνιστική χρονιά σε όλες τις ομάδες και πάνω από όλα υγεία!”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments