Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Πρωταγωνιστές πρέπει να είναι οι ποδοσφαιριστές, όχι οι διαιτητές»

«Πρωταγωνιστές πρέπει να είναι οι ποδοσφαιριστές, όχι οι διαιτητές»

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ακουσίλαο Φανών εξέδωσε η διοίκηση του Ακουσιλάου Φανών. Ειδικότερα:

«Με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν στον χθεσινό αγώνα της ομάδας μας με την Δόξα στα Καρδάμαινα θα θέλαμε να δηλώσουμε τα εξής:
1) θα θέλαμε να διορθώσουμε τον Κ. Πίτση ,δημοσιογράφο του giafkasports , που χωρίς να έχουμε το οτιδήποτε μεμπτό προς το πρόσωπο του, ίσα ίσα είναι από τους καλύτερους στο χώρο του, ότι mvp της χθεσινής αναμέτρησης ήταν ο διαιτητής κΖησιος… κ όχι κάποιος ποδοσφαιριστής όπως ανάφερε στο ρεπορτάζ του

Ο λόγος ξεκάθαρος ( δείτε βίντεο αγώνα giafkasports),

2) Θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή στον ΤΟΔ καθώς και στην ΕΠΣΔ και σε όλους τους υπεύθυνους ότι επιτέλους πρέπει να παρθεί μια απόφαση που  να αρμόζει στα πρωταθλήματα μας και πρωταγωνιστές να είναι οι ποδοσφαιριστές και όχι οι διαιτητές, οι οποίοι μένουν στο απυρόβλητο με την δικαιολογία μη επαρκούς αριθμού διαιτητών. Για ένα μήνα που διανύουμε αγωνιστικών υποχρεώσεων πάρα πολλές διαμαρτυρίες, ανακοινώσεις διαβάζουμε από σωματεία.

3) το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ γιατί υπάρχει το απρόβλεπτο. Μια πιο αδύναμη ομάδα μπορεί να μην χάσει και αυτό είναι η υγεία του αθλητισμού. Το ότι αμυνθήκαμε για 80 λεπτά σε εκτός έδρας αγώνα δεν σημαίνει ότι ο αντίπαλος πρέπει να κερδίσει επειδή έχασε περισσότερες ευκαιρίες.

4) καταγγέλλουμε την συμπεριφορά ποδοσφαιριστών της αντιπάλου ομάδας και κάποιων παρατρεχάμενων που βρέθηκαν εντός αγωνιστικού χώρου με σκοπό να τρομοκρατήσουν και να απειλήσουν την ομάδα μας λεκτικά και σωματικά, που χωρίς την παρέμβαση του προπονητή του προέδρου κ κάποιων μελών του δ.σ της Δόξας τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά , αποφύγαμε τα χειρότερα.

Κλείνοντας στην απάντηση καραμέλα στη Ρόδο τα ίδια γίνονται μάρτυρες μας το βίντεο της περασμένης αγωνιστικής Φοιβος-Δοξα Καρδαμαινας.
Αυτό το ποδόσφαιρο θέλετε χαρείτε το!!!!».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments