Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο Κλεάνθης καλεί τον κόσμο του

Ο Κλεάνθης καλεί τον κόσμο του

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Ασφένδου εξέδωσε η διοίκηση του Κλεάνθη. Αναλυτικά:

“Πλησιάζει η ώρα που όλοι περιμέναμε, η έναρξη του Πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Δωδεκανήσου 2024-2025.

Η ομάδα μας, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής φιλοξενεί την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 13:30 στο γήπεδο Παραδεισίου την φιλόδοξη Αναγέννηση Ασφενδίου.

Μία αναμέτρηση με πλούσιο ενδιαφέρον, όπου αναμένεται οι ροσονέρι να τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Καλούμε όλους τους φίλους μας να έρθουν στο γήπεδο, όπως έκαναν και τη περσινή χρονιά και με τη φωνή τους να δώσουν στους ποδοσφαιριστές μας την απαραίτητη ώθηση

Υ.Γ. Θέλουμε και επιβάλλεται να επισημάνουμε στους φιλάθλους μας, που τα τελευταία χρόνια μας στηρίζουν παντού, πως και φέτος θέλουμε ανάλογη στήριξη και ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΟΣΜΙΟ ΤΡΟΠΟ. Με το νέο αθλητικό Νόμο επιβάλλονται βαριές ποινές στα σωματεία, επομένως ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ , σε αντίθετη περίπτωση θα δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα για την ομάδα μας.

Υ.Γ.1 Η Διοίκηση του συλλόγου μας θα τιμήσει τον 6ο Παραολυμπιονίκη Paschalis Kouloumoglou – Πασχάλης Κουλούμογλου στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, τόσο για την παρουσία του στους Θερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου 2024 αλλά και για την εν γένει προσπάθεια του. Ας ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΧΑΛΗ ΜΑΣ!”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments