Αρχική Uncategorized Ο Απόλλων θα έχει στις φανέλες του το …visit Faliraki!

Ο Απόλλων θα έχει στις φανέλες του το …visit Faliraki!

0
Dodekanisos

Ο Απόλλων Καλυθιών γνωστοποίησε ότι οι φανέλες της ομάδας για τη φετινή σεζόν θα φέρουν το λογότυπο «Visit Φαληράκι», αναδεικνύοντας την υποστήριξη που λαμβάνει από την τοπική κοινωνία και τους επαγγελματίες του Φαληρακίου. Αναλυτικά:

”Δύναμη του Απόλλωνα είναι ο κόσμος του… Δύναμη του Απόλλωνα είναι οι υποστηρικτές του, οι υγιείς επιχειρηματίες της περιοχής που εδώ και δεκαετίες στηρίζουν έμπρακτα με χορηγίες την ομάδα. Ο Απόλλων είναι ο αθλητικός εκπρόσωπος των Καλυθιών και του Φαληρακίου. Η σχέση Απόλλωνα και επιχειρηματιών φέτος θα αποκτήσει άλλη διάσταση. Θα είναι αμφίπλευρη σχέση και όχι μονόπλευρη. Η διοίκηση μετά από πολύ σκέψη αποφάσισε να ανταποδώσει την πολύχρονη στήριξη.

Ο Απόλλων αντί για χορηγό στη φανέλα θα τοποθετήσει το λογότυπο Visit Faliraki. Με αυτή την κίνηση ο Απόλλων θα διαφημίσει το θέρετρο που αποτελεί τη δύναμη των Καλυθιών και της Ρόδου. Το Visit Faliraki στις φανέλες δεν στερεί πολύτιμα έσοδα από την ομάδα αλλά τονίζει την κοινωνική ευθύνη του συλλόγου. Visit Faliraki γιατί ο Απόλλων είστε όλοι εσείς που δημιουργήσατε το παγκόσμιου φήμης θέρετρο και φροντίζετε να παραμένει σε υψηλά ποιοτικά επίπεδα. Visit Faliraki και πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να ζήσουμε το ταξίδι και το όνειρο”!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments