Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 ΠΑΕ Διαγόρας: Παρέμειναν Σηφάκης και Μπαρμπόπουλος

ΠΑΕ Διαγόρας: Παρέμειναν Σηφάκης και Μπαρμπόπουλος

0
Dodekanisos

Με τον Διαγόρα θα αγωνίζονται και τη νέα χρονιά οι Σηφάκης και Μπαρμόπουλος. Ο πρώτος θα παραμείνει ως δανεικός από τον ΟΦΗ. Ο δεύτερος που τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης με τον Διαγόρα να του εύχεται τα καλύτερα. Στην σχετική ανακοίνωση του συλλόγου, αναφέρονται τα εξής:
Η ΠΑΕ Διαγόρας Ρόδου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον εκ νέου δανεισμό του τερματοφύλακα Βασίλη Σηφάκη από τον ΟΦΗ. Η διοίκηση του Διαγόρα έχει αποδείξει διαχρονικά πως οι ανθρώπινες αξίες είναι πάνω από όλα και από όλους! Έτσι παρά το γεγονός πως ποδοσφαιριστής θα επανέλθει μετά το Νοέμβριο , εμείς ΟΛΟΙ που απαρτίζουμε την οικογένεια του Διαγόρα στεκόμαστε δίπλα του , δείχνοντας του εμπιστοσύνη ανανεώνοντας την συνεργασία μας , πιστεύοντας πως την κατάλληλη στιγμή θα είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
Παράλληλα ανακοινώνουμε πως με το ίδιο αίσθημα ευθύνης και ο Απόστολος Μπαρμπόπουλος θα έχει παρόμοια στήριξη και εμπιστοσύνη για όσο διάστημα θα χρειαστεί να αναρρώσει από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδος μας”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments