«Αμερική, Βρετανία, Γαλλία, κάντε κάτι, χρειαζόμαστε βοήθεια!»

0
Dodekanisos

Ο Volodymyr Zelensky ζήτησε βοήθεια από τις αεροπορικές δυνάμεις των Ευρωπαίων γειτόνων του για να καταστρέψουν τα κύματα των ρωσικών πυραύλων και μη επανδρωμένων αεροσκαφών που έπληξαν και πάλι μαζικά στόχους σε όλη την Ουκρανία τη Δευτέρα.

«Στις διάφορες περιοχές της Ουκρανίας, θα μπορούσαμε να κάνουμε πολύ περισσότερα για να προστατεύσουμε ζωές εάν οι αεροπορικές δυνάμεις των ευρωπαίων γειτόνων μας συνεργάζονταν με τα μαχητικά μας F-16 και τις αντιαεροπορικές μας άμυνες», είπε σε ομιλία που μεταδόθηκε στο Telegram. , ζητώντας «λύσεις».

«Αν αυτή η ενότητα έχει λειτουργήσει τόσο καλά στη Μέση Ανατολή, θα πρέπει να λειτουργήσει και στην Ευρώπη», πρόσθεσε, αναφερόμενος προφανώς στη βοήθεια που δόθηκε στο Ισραήλ από τους δυτικούς συμμάχους του για να αποκρούσει πρόσφατες αεροπορικές επιδρομές.
«Η Αμερική, η Βρετανία, η Γαλλία και άλλοι εταίροι έχουν τη δύναμη να μας βοηθήσουν να σταματήσουμε την τρομοκρατία. Χρειαζόμαστε λύσεις», πρόσθεσε.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης της Δευτέρας, οι Ρώσοι εκτόξευσαν πάνω από 100 πυραύλους διαφορετικών τύπων και τον ίδιο αριθμό drones καμικάζι Shahed πάνω από την Ουκρανία, έγραψε στο Twitter ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky στο κανάλι του στο Telegram. Περιέγραψε την επίθεση ως μια από τις μεγαλύτερες από την έναρξη του πολέμου, προσθέτοντας ότι οι Ρώσοι είχαν βάλει στο στόχαστρο ζωτικής σημασίας μη στρατιωτικές υποδομές.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments