«Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν έγχρωμη επανάσταση στη Γεωργία!»

0
Dodekanisos

Μια «έγχρωμη επανάσταση» στη Γεωργία ετοιμάζουν οι Ηνωμένες Πολιτείες σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Ρωσική Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών! Και αυτό διότι θέλουν να βάλουν φρένο στο κυβερνών κόμμα Γεωργιανό Όνειρο – Δημοκρατική Γεωργία να κερδίσει τις βουλευτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Σύμφωνα με όσα λένε οι Ρώσοι:

«Ο Λευκός Οίκος είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένος με το τοπίο στη Γεωργία ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 26ης Οκτωβρίου στη χώρα. Οι Αμερικανοί ετοιμάζουν μια έγχρωμη επανάσταση στη Γεωργία».

«Στο “Μεϊντάν της Τιφλίδας” σχεδιάζουν να δημοσιοποιήσουν “αποδείξεις παραποίησης” στην ψηφοφορία, να ανακοινώσουν τη μη αναγνώριση των εκλογικών αποτελεσμάτων και να απαιτήσουν αλλαγή εξουσίας. Οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου θα προκληθούν να καταστείλουν τις διαδηλώσεις με τη βία», ανέφερε χαρακτηριστικά η υπηρεσία πληροφοριών.

Το γραφείο Τύπου τόνισε ότι στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την έγχρωμη επανάσταση, «οι γεωργιανές φιλοδυτικές μη κυβερνητικές οργανώσεις στρατολογούν μεγάλο αριθμό ανθρώπων για να παρακολουθούν στενά τη διαδικασία ψηφοφορίας. Έχουν επιφορτιστεί με τον εντοπισμό και την καταγραφή επικείμενων γεγονότων» της χρήσης των διοικητικών πόρων από τις αρχές, ακόμη και αν δεν υπάρχουν προεκλογικές διαμαρτυρίες», πρόσθεσε η Υπηρεσία.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments