«Eίμαι πρόθυμος να συμμετάσχω σε μια κυβέρνηση με πρόεδρο τον Τραμπ!»

0
Dodekanisos

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Έλον Μασκ εξέφρασε την προθυμία του να υπηρετήσει σε ρόλο υπουργικού συμβουλίου ή συμβουλευτική θέση εάν ο Ντόναλντ Τραμπ κερδίσει τις προεδρικές εκλογές. Αυτή η προθυμία προέκυψε αφού ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος Τραμπ υπαινίχθηκε μια τέτοια πιθανότητα σε πρόσφατη συνέντευξη.

«Είμαι πρόθυμος να υπηρετήσω», ανάρτησε ο Μασκ στην πλατφόρμα του «Χ», αφού ο Τραμπ σε συνέντευξη στο Reuters είπε ότι ο Μασκ θα είναι ευπρόσδεκτος να γίνει μέλος της αμερικανικής κυβέρνησης εάν ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος κερδίσει τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ τον Νοέμβριο. Ο Τραμπ σε συνέντευξή του στο πρακτορείο ειδήσεων επεσήμανε ότι εάν επιστρέψει στον Λευκό Οίκο, θα ήθελε να προσφέρει στον Μασκ, ο οποίος είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla και της SpaceX, μια θέση ως σύμβουλος ή μέλος του υπουργικού συμβουλίου του επικεφαλής της αμερικανικής κυβέρνησης. εάν ο επιχειρηματίας είναι πρόθυμος να συμμετάσχει σε τέτοιες δραστηριότητες.
Κατά τη διάρκεια της ζωντανής συνέντευξης του με τον Τραμπ την περασμένη εβδομάδα, ο Μασκ είπε ότι θα ήθελε να συμμετάσχει σε μια πιθανή επιτροπή αποτελεσματικότητας της κυβέρνησης εάν ο Τραμπ εκλεγεί ξανά πρόεδρος.

«Πιστεύω ότι θα ήταν υπέροχο να έχουμε απλώς μια κυβερνητική επιτροπή αποτελεσματικότητας που θα ρίξει μια ματιά σε αυτά τα πράγματα και απλώς θα διασφαλίσει ότι τα χρήματα που κερδίζουν με κόπο οι φορολογούμενοι δαπανώνται με καλό τρόπο, και θα χαρώ να βοηθήσω σε τέτοια μια προμήθεια», είπε ο Μασκ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με τον Τραμπ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments