«H σιωπή της Δύσης κάνει τους σιωνιστές …πιο αυθάδεις!»

0
Dodekanisos

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Αλί Μπαγκέρι Κάνι λέει ότι η σιωπή της Δύσης απέναντι στα εγκλήματα του ισραηλινού καθεστώτος κάνει τους Σιωνιστές πιο αυθάδεις. Ο Μπαγκέρι Κάνι έκανε τις παρατηρήσεις σε τηλεφωνική συνομιλία με τον Ιάπωνα ομόλογό του Γιόκο Καμικάουα. Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας, οι δύο πλευρές συζήτησαν μια σειρά θεμάτων που σχετίζονται με τις τελευταίες περιφερειακές εξελίξεις και τον συνεχιζόμενο ισραηλινό πόλεμο στην πολιορκημένη Λωρίδα της Γάζας.

Αναφερόμενος στη συνεχή ανταλλαγή διπλωματικών αντιπροσωπειών μεταξύ Τεχεράνης και Τόκιο, ιδιαίτερα στην παρουσία του ειδικού απεσταλμένου του Ιάπωνα πρωθυπουργού στην τελετή ορκωμοσίας του Προέδρου Pezeshkian, ο Bagheri είπε ότι τέτοια γεγονότα υποδηλώνουν τις μακροχρόνιες και βαθιά ριζωμένες σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Ο κορυφαίος Ιρανός διπλωμάτης θεωρεί τη «στόχευση αμάχων στόχων, συμπεριλαμβανομένων των βομβαρδισμών και της καταστροφής σχολείων, τζαμιών, νοσοκομείων και άλλων αστικών υποδομών και εγκαταστάσεων, και τη βάναυση δολοφονία αμάχων στη Γάζα τους τελευταίους 10 μήνες, ως σαφές παράδειγμα εγκλημάτων πολέμου, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και της γενοκτονίας των Παλαιστινίων από το σιωνιστικό καθεστώς».

«Η κύρια αιτία αυτής της αφόρητης κατάστασης είναι η βοήθεια των Ηνωμένων Πολιτειών και ορισμένων άλλων δυτικών χωρών στην εγκληματική συμμορία που κυβερνά στο Τελ Αβίβ αφενός και η σιωπή και η αδράνεια ορισμένων άλλων δυτικών χωρών ενάντια στο προφανές έγκλημα αυτού του ρατσιστικού καθεστώτος. από την άλλη», τόνισε.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments