«Ο Βούτσιτς με τις πλάτες της ΕΕ έχει εισαγάγει …δικτατορία στη Σερβία!»

0
Dodekanisos

Το Κίνημα για την Ανασυγκρότηση του Βασιλείου της Σερβίας ζήτησε την άμεση απελευθέρωση όλων όσων συνελήφθησαν με αφορμή την διαμαρτυρία κατά της εξόρυξης λιθίου, καθώς και την ακύρωση «κατηγοριών για πολιτικά κίνητρα για πολίτες που έλαβαν τα απαραίτητα μέτρα για να σταματήσουν τη λεηλασία, τη ληστεία, τη ρύπανση και την καταστροφή της γης τους», όπως ανακοίνωσε.

«Παραδίδοντας το Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια και τα πιο εύφορα μέρη της Σερβίας στην καταστροφή, προς το συμφέρον της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, ο Aleksandar Vučić έλαβε άδεια από τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ να παραπλανήσει τα μέσα ενημέρωσης και να εισαγάγει μια δικτατορία που δεν υπάρχει άλλη οπουδήποτε στο ευρωπαϊκό έδαφος. Μια τέτοια κυβέρνηση, στην οποία ο λαός είναι ενάντια, δεν μπορεί να επιβιώσει για πολύ», δήλωσε ο πρόεδρος του κινήματος, βουλευτής Βόισλαβ Μιχαήλοβιτς.

Ο Mihailović δήλωσε ότι ο λαός, η Σερβική Ακαδημία Επιστημών και Τεχνών και όλοι οι ειδικοί της ακεραιότητας έχουν πλέον χαρακτηριστεί εχθροί του κράτους από τις αρχές.
«Το καθεστώς βάζει σημάδι ισότητας μεταξύ τους και του κράτους εδώ και πολύ καιρό, περιμένοντας ακριβώς αυτή τη στιγμή για να κηρύξει όλους τους διαφωνούντες εχθρούς της χώρας και να τους αντιμετωπίσει με τη βοήθεια καταστολής. Εμείς θα αμυνθούμε. Η Σερβία σηκώθηκε όρθια και δεν θα ηρεμήσει μέχρι να απαγορευτεί η εξόρυξη λιθίου», είπε ο Μιχαήλοβιτς.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments