ΔΟΕ: “Γεννήθηκε γυναίκα, εγγράφηκε γυναίκα, έχει γυναικείο διαβατήριο!”

0
Dodekanisos

Στο πλευρό των Ιμάνε Κελίφ και Γιου Τινγκ στάθηκε με ανακοίνωση της η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή αναφορικά με τον σάλο που έχει ξεσπάσει στους Ολυμπιακούς αγώνες μετά τον περιβόητο πρόσφατο αγώνα της πυγμαχίας. Σε ενημέρωση τύπου, η ΔΟΕ δήλωσε τα εξής:

«Η Αλγερινή πυγμάχος γεννήθηκε γυναίκα, εγγράφηκε γυναίκα, έζησε τη ζωή της ως γυναίκα. Έχει γυναικείο διαβατήριο. Δεν πρόκειται για περίπτωση τρανσέξουαλ. Υπήρξε κάποια σύγχυση ότι κατά κάποιο τρόπο ένας άντρας πολεμά μια γυναίκα. Αυτό απλώς δεν ισχύει, επιστημονικά. Δεν πρόκειται για άντρα που πολεμά γυναίκα».

«Έχουμε δει παραπλανητικές αναφορές για τις δυο αθλήτριες. Οι δύο αθλήτριες αγωνίζονται σε διεθνείς αγώνες πυγμαχίας εδώ και πολλά χρόνια στην κατηγορία των γυναικών, συμπεριλαμβανομένων των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020, των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων της Διεθνούς Ένωσης Πυγμαχίας (IBA) και των εγκεκριμένων τουρνουά».

«Και οι ήταν θύματα μιας ξαφνικής και αυθαίρετης απόφασης της Διεθνούς Ένωσης Πυγμαχίας. Προς το τέλος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος IBA το 2023, αποκλείστηκαν ξαφνικά χωρίς καμία νόμιμη διαδικασία».

Πριν τον αγώνα με την Ιταλίδα Άντζελα Καρίνι είχε κάνει τοποθέτηση πάντως και ο αντιπρόεδρος της Ιταλικής κυβέρνησης Ματέο Σαλβίνι ο οποίος είχε αναφέρει τα εξής:
«Τρανς μποξέρ που έχει αποβληθεί από την Παγκόσμια Ομοσπονδία μπορεί να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα αντιμετωπίσει τη δική μας Άντζελα Καρίνι. Μια Μεξικανή αθλήτρια που αγωνίστηκε εναντίον της είπε ότι “οι γροθιές της πονούσαν πολύ. Δεν νομίζω να έχω νιώσει έτσι στα 13 χρόνια που πυγμαχώ, ούτε καν σε σπάρινγκ κόντρα σε άνδρες”. Χαστούκι στο πρόσωπο του αθλητικού ιδεώδους και της αξιοπιστίας των Ολυμπιακών Αγώνων. Φτάνει με τη woke ιδεολογία!».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments