Ξεπεσμός η τελετή έναρξης, Drag Queen υποδύθηκαν τον  Μυστικό Δείπνο

0
Dodekanisos

Ο απόλυτος ξεπεσμός αλλά και μια ακόμα επίθεση προς τον Χριστιανισμό. Κατά την διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, drag queen υποδύθηκαν τον Μυστικό Δείπνο, προκαλώντας μεγάλες αντιδράσεις παγκοσμίως. Με ανάρτηση της στα social media η Ευρωβουλευτής Μαριόν Μαρεσάλ Λεπέν, ανέφερε τα εξής:

«Σε όλους τους Χριστιανούς του κόσμου που παρακολουθούν την τελετή #Paris2024 και αισθάνθηκαν προσβεβλημένοι από αυτή την παρωδία της drag queen του Μυστικού Δείπνου, να ξέρετε ότι δεν μιλάει η Γαλλία αλλά μια αριστερή μειοψηφία έτοιμη για οποιαδήποτε πρόκληση».

Η ίδια ανέφερε και τα εξής:
«Παρακολουθώ την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων με τα παιδιά μου. Είναι δύσκολο να εκτιμήσω τις λίγες επιτυχημένες σκηνές, ανάμεσα στην αποκεφαλισμένη Μαρία-Αντουανέτα, το ζευγάρι που φιλιέται, τις drag queens, τον εξευτελισμό της Δημοκρατικής Φρουράς που αναγκάζεται να χορέψει με την Aya Nakamura και τη γενική ασχήμια των κοστουμιών και της χορογραφίας. Πρόκειται για μια απελπισμένη προσπάθεια να εξυμνήσει κανείς τις αξίες του αθλητισμού και την ομορφιά της Γαλλίας εν μέσω μιας τόσο χοντροκομμένης προπαγάνδας της Woke κουλτούρας», έγραψε.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments