«Η Μυστική Υπηρεσία γνώριζε από πριν για τον επίδοξο δολοφόνο του Trump!»

0
Dodekanisos

Πλήθος ερωτήσεων αναφορικά με τη Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ έχει αφήσει η πρόσφατη απόπειρα δολοφονίας κατά του Donald Trump. Είναι κάτι με το οποίο ασχολούνται πολλά site ανά τον πλανήτη εμφανίζοντας μάλιστα ένα σωρό εκδοχές για το τι μπορεί να έχει συμβεί. Δεν είναι λίγα αυτά που κάνουν λόγο για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά της εν λόγω υπηρεσίας, κάτι για το οποίο συμφώνησε και ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής John Barrasso κατά τη διάρκεια συνέντευξης με τον οικοδεσπότη του καναλιού NBC News.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό πολιτικό, «η Μυστική Υπηρεσία γνώριζε για τον δράστη μια ώρα πριν από την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ. Αναγνωρίστηκε ως ύποπτος 64 λεπτά πριν ριχτούν οι πυροβολισμοί και στη συνέχεια απλώς τον έχασε από τα μάτια της. Ο Διευθυντής της Μυστικής Υπηρεσίας πρέπει να παραιτηθεί», κατέληξε ο Μπαράσο.

Παράλληλα, κάτι αντίστοιχο αναφέρεται στο υλικό από το κανάλι CBS. Δημοσιογράφοι, επικαλούμενοι πηγές, υποστηρίζουν ότι ένας από τους ελεύθερους σκοπευτές της Μυστικής Υπηρεσίας παρατήρησε έναν ύποπτο άνδρα και μάλιστα τον φωτογράφισε. Την ίδια στιγμή, ενώ προσπαθούσε να μεταδώσει αυτές τις πληροφορίες μαζί με τη φωτογραφία στο διοικητήριο, ο Crooks (ο σκοπευτής που επιχείρησε να δολοφονήσει τον Τραμπ) χάθηκε από τα μάτια του.

Τότε ο «ύποπτος» επέστρεψε, αλλά με ένα σακίδιο. Η ομάδα ελεύθερων σκοπευτών, όπως λένε οι δημοσιογράφοι, κάλεσε αμέσως ενίσχυση. Ωστόσο, ενώ η υπηρεσία ανταποκρινόταν στο αίτημα, ο Crooks κατάφερε να σκαρφαλώσει στην οροφή του κτιρίου και να ανοίξει πυρ.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments