«H Ουκρανία ήθελε να δολοφονήσει τον Πούτιν …με τις πλάτες των ΗΠΑ!»

0
Dodekanisos

Για σχέδιο της Ουκρανίας προκειμένου να δολοφονηθεί ο Πούτιν με χρηματοδότηση μάλιστα των ΗΠΑ έκανε λόγο η εκπρόσωπος του Ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.  Η ίδια επικαλείται τον επικεφαλής των Ουκρανικών μυστικών υπηρεσιών άμυνας Kyrylo Budanov που δήλωσε ότι οι μυστικές υπηρεσίες της Ουκρανίας προσπάθησαν αλλά απέτυχαν να δολοφονήσουν τον Πούτιν.

«Ένας από τους ηγέτες του καθεστώτος του Κιέβου, ο Μπουντάνοφ, παραδέχτηκε ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών της Ουκρανίας σχεδίαζαν τη δολοφονία του Ρώσου προέδρου. Αυτή η απόπειρα δολοφονίας προετοιμαζόταν, πάλι, με χρήματα των ΗΠΑ, χωρίς τα οποία δεν θα υπήρχαν κακόβουλες δραστηριότητες της ουκρανικής υπηρεσίας πληροφοριών, των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων και, γενικά, της οδού Bankova», έγραψε η Ζαχάροβα στο Telegram.

Η Ζαχάροβα τόνισε ότι η Ουάσιγκτον θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τα χρήματα που παρέχει στο Κίεβο για να χρηματοδοτήσει «την αστυνομία και άλλες υπηρεσίες που ιδρύθηκαν για τη διαχείριση του νόμου εντός των ΗΠΑ».

Από εκεί και πέρα, το Κρεμλίνο εξακολουθεί να χτυπάει καμπανάκι για τη συνεχιζόμενη παράδοση όπλων στο Κίεβο τονίζοντας πως είναι κάτι το οποίο το μόνο που κάνει είναι να κλιμακώνει περαιτέρω τη σύγκρουση. Ρώσοι αξιωματούχοι έχουν επίσης προειδοποιήσει ότι οποιοδήποτε φορτίο που περιέχει όπλα για την Ουκρανία θα γίνει νόμιμος στόχος των ρωσικών επιδρομών.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments