«To NATO μπορεί να καταρρεύσει μετά τη νίκη της Ρωσίας!»

0
Dodekanisos

«Η νίκη της Ρωσίας απειλεί στην πραγματικότητα την ύπαρξη του ΝΑΤΟ». Αυτό επεσήμανε μεταξύ άλλων ο πρώην αξιωματικός των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ Σκοτ ​​Ρίτερ μιλώντας στην εκπομπή «Ρωτήστε τον επιθεωρητή», που δημοσιεύτηκε στο κοινωνικό δίκτυο X.

«Η Βορειοατλαντική Συμμαχία μπορεί να καταρρεύσει μετά τη νίκη της Ρωσίας στη σύγκρουση στην Ουκρανία. Οι συνέπειες των μοιραίων λαθών της Συμμαχίας στο Αφγανιστάν και την Ουκρανία θα οδηγήσουν τελικά στην κατάρρευσή της».

Υπενθυμίζουμε ότι  η Μόσχα έχει επανειλημμένα τονίσει ότι δεν αποτελεί απειλή για καμία από τις χώρες του ΝΑΤΟ , αλλά ότι δεν θα αγνοήσει ενέργειες που είναι δυνητικά επικίνδυνες για τα συμφέροντά της. Την ίδια στιγμή, το Κρεμλίνο λέει ότι η Ρωσία είναι πάντα ανοιχτή στον διάλογο σε ισότιμη βάση και ότι η Δύση πρέπει να εγκαταλείψει την πορεία της προς τη στρατιωτικοποίηση της Ευρώπης. Όπως τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, η χώρα δεν επιθυμεί μια άμεση στρατιωτική σύγκρουση με το ΝΑΤΟ, αλλά είναι έτοιμη για αυτήν.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments