Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πρωτότυπο camp από τον Κλεάνθη

Πρωτότυπο camp από τον Κλεάνθη

0
camp kleanthis
Dodekanisos

Ένα πρωτότυπο camp αξιολόγησης νεαρών παικτών  θα πραγματοποιήσει ο Κλεάνθης Παραδεισίου το διήμερο 25 και 27 Ιουλίου. Το τουρνουά διοργανώνεται σε συνεργασία με την εταιρεία Soccerpromo management. Συγκεκριμένοι:

«ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ KAI ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ TRIAL CAMP

Έχοντας βάλει ψηλά τον πήχη εκπαίδευσης των νεαρών αθλητών θέλαμε να προσφέρουμε κάτι το οποίο να είναι σημαντικό για τη εξέλιξη ενός νεαρού αθλητή. Γνωρίζοντας εξ αρχής ότι μέσα σε 3 μέρες που διαρκεί το Camp δεν γίνεται να προετοιμάσουμε έναν αθλητή ώστε να τον καταστήσουμε έτοιμο προπονητικά, και βέβαια ούτε να βελτιώσουμε τις αθλητικές του επιδόσεις. Η δημιουργία ενός καλού αθλητή απαιτεί χρόνο, εξειδικευμένη προπόνηση καιι συνεχή μάθηση. Κανένα πρόγραμμα στον πλανήτη δεν μπορεί να έχει τόσο γρήγορα αποτελέσματα. Στο Camp λοιπόν επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον σε δύο σημαντικές παραμέτρους που έχουν μεγάλη σημασία για την εξέλιξη ενός νεαρού αθλητή. Μέσα από συγκεκριμένες προπονητικές μονάδες που χωρίζονται σε τέσσερεις βασικούς τομείς.

τεχνική

φυσική κατάσταση

εργοσωματικές μετρήσεις

αγωνιστικά διπλά

Δημιουργούμε ένα προφίλ του κάθε αθλητή ξεχωριστά και βλέπουμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία του. Έτσι δίνεται μία εικόνα στον αθλητή ώστε να μπορέσει να δουλέψει πάνω σε αυτά. Το δεύτερο πολύ σημαντικό κομμάτι είναι αυτό του ανταγωνισμού. Δημιουργούμε λοιπόν κατάσταση δοκιμαστικών γιατί είναι πολύ σημαντικό για έναν νεαρό αθλητή να γνωρίζει τι σημαίνει δοκιμαστικό, μιας και είναι πολύ πιθανόν να το χρειαστεί αρκετές φορές. Όμως η πραγματική επιτυχία θα είναι τα παιδιά που θα παρακολουθήσουν το Camp να βοηθηθούν ώστε να μπορέσουν να βελτιωθούν.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Προπόνηση τεχνικής

Προπόνηση φυσικής κατάστασης

Αγωνιστικά διπλά

Μετρήσεις ύψους, βάρους, σωματικού λίπους – ταχύτητας

Γραπτή αξιολόγηση και εργομέτρηση του αθλητή

Γιατρός κατά την διάρκεια του Camp

Όμορφες στιγμές από το 2ο Trials Camp του Soccerpromo».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments