«Αν η Ουκρανία χάσει, το ΝΑΤΟ θα πρέπει στη συνέχεια να πολεμήσει τη Ρωσία!»

0
Dodekanisos

Απίστευτη δήλωση έκανε ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν! Ούτε λίγο, ούτε πολύ επεσήμανε ότι «εάν η Ουκρανία χάσει στη συνεχίζομενη σύγκρουση, τότε πιστεύει ότι το ΝΑΤΟ θα πρέπει να πολεμήσει στη συνέχεια τη Ρωσία!» « Ειλικρινά, εάν πέσει η Ουκρανία, πιστεύω πραγματικά ότι το ΝΑΤΟ θα είναι σε μάχη με τη Ρωσία », είπε ο Όστιν σε ακρόαση της Επιτροπής Ενόπλων Υπηρεσιών της Βουλής των Αντιπροσώπων. “Είναι μια άμεση απειλή για τη Ρωσία ή μια προσπάθεια δικαιολογίας για τον Ζελένσκι;

Και οι δύο είναι τρελοί. Αλλά τώρα όλοι βλέπουν ποιος είναι ο επιτιθέμενος, είναι η Ουάσιγκτον”, σχολίασε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα απαντώντας στη δήλωση. Οι δυτικές χώρες έχουν παράσχει βοήθεια αξίας εκατοντάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Ουκρανία από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας τον Φεβρουάριο του 2022. Οι αποστολές βοήθειας ξεκίνησαν το 2022 με πυρομαχικά πυροβολικού και εκπαίδευση και έχουν κλιμακωθεί σε άρματα μάχης, προηγμένα συστήματα αεράμυνας, πυραύλους και πυρομαχικά διασποράς.

Το Κρεμλίνο έχει προειδοποιήσει επανειλημμένα για τις συνεχιζόμενες παραδόσεις όπλων από τη Δύση στην Ουκρανία , λέγοντας ότι απλώς παρατείνουν τη σύγκρουση, προσθέτοντας ότι ο δυτικός στρατιωτικός εξοπλισμός θα καταστραφεί τελικά. Η Μόσχα προειδοποίησε επίσης ότι οι χώρες του ΝΑΤΟ « παίζουν με τη φωτιά » παρέχοντας στο Κίεβο όπλα .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments