O Elon Musk …τρολάρει τον Ζελένσκυ!

0
Dodekanisos

Άλλη μια ανάρτηση στην πλατφόρμα X η οποία προκάλεσε πολλά σχόλια και αντιδράσεις έκανε ο Elon Musk. Ο δισεκατομμυριούχος σχολίασε με ένα τρολάρισμα το γεγονός ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες αποφάσισαν να αναστείλουν για πρώτη φορά την οικονομική και στρατιωτική βοήθεια προς την Ουκρανία. Ο Musk ανέβασε μια επεξεργασμένη φωτογραφία του Zelesnky o οποίος είναι σαν να είναι έτοιμος να εκραγεί γράφοντας την εξής λεζάντα: «Όταν πέρασαν 5 λεπτά και δεν ζήτησες ακόμη βοήθεια ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων».

Η Γερουσία ψήφισε με 88-9  για να περάσει ένα βραχυπρόθεσμο νομοσχέδιο για να παραμείνει ανοιχτή η κυβέρνηση, αποτρέποντας ένα κλείσιμο την τελευταία στιγμή μετά από μια δραματική ανατροπή τις τελευταίες ώρες. Η συμφωνία αποκλείει τη βοήθεια προς την Ουκρανία, μια διάταξη από το δικομματικό νομοσχέδιο της Γερουσίας που ο Πρόεδρος της Βουλής Κέβιν Μακάρθι, Ρε-Καλιφόρνια, απομάκρυνε, λέγοντας ότι θα πρέπει να εξεταστεί χωριστά τη στιγμή που θα καθοριστεί. Είναι μια βοήθεια που περίμενε πως και πως το Κίεβο αλλά τελικά δεν μπορεί να την πάρει.

Κατά τα άλλα η νομοθεσία διατηρεί τη χρηματοδότηση της κυβέρνησης σε υπάρχοντα επίπεδα έως τις 17 Νοεμβρίου και επιτρέπει επιπλέον χρήματα για την ανακούφιση από καταστροφές, δίνοντας στο Κογκρέσο περισσότερο χρόνο για να καταλήξει σε συμφωνία χρηματοδότησης για ολόκληρο το έτος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments