Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Άλλη μια άνετη νίκη…

Άλλη μια άνετη νίκη…

0
poseidonas2
Dodekanisos

Άλλη μια άνετη νίκη στο γήπεδο του πέτυχε ο Ποσειδώνας Καρπάθου ο οποίος επικράτησε με 5 – 1 της Θύελλας Πυλώνας και διατήρησε τη βαθμολογική διαφορά ασφαλείας από τον δεύτερο της βαθμολογίας Εθνικό Αρχίπολης. Οι Καρπάθιοι χρειάστηκαν μισή περίπου ώρα για να …ξεκλειδώσουν την άμυνα των αντιπάλων τους και από εκεί και πέρα έφθασαν άνετα στη νίκη. Το 1 – 0 πέτυχε ο Τσιαβέλης με πλασέ από κοντά (1 – 0). Στο 52’ ο Πανάρετος έδωσε τη μπάλα στον Σπανό και αυτός με σουτ δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το 2 – 0 και στο 57’ ο Τσιαβέλης πέτυχε το 3 – 0. Ακολούθησαν άλλα δυο τέρματα του ίδιου παίκτη. Ένα στο 65’ και ένα στο 74’. Το μόνο που κατάφερε η Θύελλα ήταν να μειώσει το σκορ στο 79’ (5 – 1) με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μακρή.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αντωνάς και «βοηθοί» του οι Χουβαρδάς και Γιακουμάκης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Μαργαρίτης, Φουντής, Κούτολο, Καουκάκης, Χατζημανώλης (61’ λ.τ. Χριστόπουλος), Ρενάτο, Μαντινάος, Τσιαβέλης, Μ. Σπανός (65’ Μαντικός), Πανάρετος, Μαρ. Χαλκιάς (72’ Σταυριανός)
ΘΥΕΛΛΑ: Βασιλάκης Μ. , Ψαρός, Κουφός, Καραμαριάς, Χαμιτάι (50’ Κανλής), Βασιλάκης Π., Ζολτάν, Μπολομπάνι (48’ Αφαντενός), Κατζούλης, Μακρής, Προβιάς

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments