Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νίκη παραμονής για τον Αντίμαχο

Νίκη παραμονής για τον Αντίμαχο

0
antimaxos endekada
Dodekanisos

Σημαντική νίκη η οποία του δίνει το δικαίωμα να νιώθει πολύ αισιόδοξος όσον αφορά την υπόθεση παραμονή, πέτυχε σήμερα στην Κω ο Αντίμαχος. Η ομάδα του Γιώργου Σταμάτη επικράτησε με 3 – 0 της ΑΕ Λέρου και απομακρύνθηκε και άλλο από τις επικίνδυνες θέσεις των play out. Μόλις στο 2’ ο Ατσαλάκης μπήκε στην περιοχή, ο Καρπάθιος τον ανέτρεψε, με τον Φραγκιαδάκη να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Συνεσίου Γ. κάνοντας το 1-0 για τον Αντίμαχο.
Στο 40’ ο Ατσαλάκης έκανε την παράλληλη σέντρα από τα αριστερά, ο Ζερβός κινήθηκε ωραία στην μεγάλη περιοχή και με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
Στο 55’, ο Ντινώρης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ζερβός με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Γκούτογλου για το 3-0.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Φραγκιαδάκης (Μαντάς, Βουλγαράκης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Φεσσάρας, Ατσαλάκης, Συνεσίου Ν., Ζιώγας, Βακουφτσής, Διακαντώνης (78′ Χατζησεβαστός Σ.), Μποϊλής, Ντινώρης, Συνεσίου Γ. (Μπίλλης), Μπεκιρλάρι, Ζερβός (62′ Τσατσακλάς)
ΑΕ ΛΕΡΟΥ: Γκούτογλου, Ελένης, Παγώνης (18′ λ.τ. Βλάχος), Καρπάθιος, Ντεληγιώργης, Καμπόσος, Ηλίας, Καράγκιολης, Τσιοφύλας, Φουντής, Κουρεβέλης (68′ Δρης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments