Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έγινε συντήρηση στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Λίνδου

Έγινε συντήρηση στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Λίνδου

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει τις ευχαριστίες του στον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ Αλέξανδρο Κολιάδη για τις εργασίες συντήρησης που έγιναν στο γήπεδο της Λίνδου, εξέδωσε ο τοπικός Κλεόβουλος. Αναλυτικά:

“To Δ.Σ. του Κλεόβουλου Λίνδου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στον πρόεδρο του ΔΟΠΑ Ρόδου Κολιάδη Αλέξανδρο και κατ΄ επέκταση στον Δήμαρχο Ρόδου Καμπουράκη Αντώνη ( του οποίου ευχόμαστε και χρόνια πολλά για την ονομαστική του εορτή) για τις ενέργειες τους ώστε να γίνει συντήρηση  στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Λίνδου έτσι ώστε η διάρκεια ζωής του τεχνητού χλοοτάπητα να μεγαλώσει και οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε αυτό να αισθάνονται ασφαλής. Το ευχαριστώ που αποτυπώνεται εύκολα σε γραμμές είναι λίγο για να αποδείξει την δουλειά του συγκεκριμένου προέδρου ο οποίος έχοντας ευαισθησίες  όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και σε ότι έχει επωμισθεί τα οποία δεν είναι και λίγα ,αλλά πάνω από όλα αποδεικνύει πόσο αγαπά το νησί της Ρόδου.

ΥΓ. Το ΔΣ , ο προπονητής ,οι ποδοσφαιριστές και οι φιλάθλοι του Κλεόβουλου αφιερώνουν την νίκη της ομάδας μας με τον Αρη Αρχαγγέλου στον ποδοσφαιριστή μας Μουσακίνια Νικόλαο οποίος μεταβαίνει στην Αθήνα για χειρουργική επέμβαση, Νίκολακι σε περιμένουμε υγιή  και καλή επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments