Έκτακτα νέα:

Vinkmag ad

Ο Σωτήρης Σταύρας πρόεδρος στον Πολυβώτη Νισύρου

Ο Πολυβώτης Νισύρου ανακοίνωσε ότι την Τρίτη (17/06) συγκροτήθηκε νέο Δ.Σ. και εκλέχθηκε πρόεδρος ο Σωτήρης Σταύρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Αγαπητά μέλη,φίλοι και φίλες του αθλητικού συλλόγου “Πολυβώτης” Νισύρου,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι χθες Τρίτη 17/6/2025 συνεδρίασε το νεοεκλεγμένο Δ.Σ για να ορίσει τα μέλη του Προεδρείου και να αναλάβει τα επίσημα καθήκοντα του.

Το ΔΣ. συγκροτήθηκε σε σώμα και εξέλεξε κατά πλειοψηφία:

1) Τον κ. Σωτήρη Σταύρα, Πρόεδρο ΔΣ 2) Τον κ. Παναγιώτη Κάσδαγλη, Αντιπρόεδρο ΔΣ και υπεύθυνο ακαδημιών 3) Τον κ. Δημήτρη Ιντζέ, Γραμματέα 4) Την κα Γεωργία Ροζανή – Κέντρη, Ταμία 5) Την κα Άννα – Δέσποινα Σφακιανού, αρχηγό αποστολής ομάδας ενηλίκων 6)Τον κ. Γιάννη Εμμ. Σφακιανο, μέλος 7)Την κα Μαριέττα Μακρή , υπεύθυνη κυλικείου.

Η κα Ιωάννα Σφακιανού είναι αναπληρωματικό μέλος ΔΣ.

Το ΔΣ έκανε δεκτή την παραίτηση του κ. Νίκου Λογοθέτη και το αναπληρωματικό μέλος κα Μαριέττα Μακρή ανέλαβε τη θέση του παραιτηθεντος.

Ευχόμαστε στον Πρόεδρο και στα μέλη του συλλόγου η εκλογή τους να αποτελέσει για την ομάδα το εφαλτήριο για ακόμα περισσότερες διακρίσεις και επιτυχίες στο μέλλον. Η αγάπη όλων για το ποδόσφαιρο και την ομάδα του νησιού μας αποτελούν το καλύτερο εχέγγυο για τη συνέχεια. Έχοντας μέλη με πολυετή εμπειρία στο χώρο αλλά και νέα μέλη με πολύ όρεξη, ευελπιστούμε σε μια αρμονική και αγαστή συνεργασία που θα οδηγήσει σε μια εποικοδομητική και παραγωγική θητεία”.

Προηγούμενο

ΝΤΟΥΓΚΙΝ για ΤΡΑΜΠ: «Τον έχουν απαγάγει;» – Σοκάρει το σχόλιό του για το Deep State!

Επόμενο

Στο προπονητικό επιτελείο της ακαδημίας του Διγενή Κοσκινού ο Γιάννης Χαρακίδης

Γράψτε απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή